Hector is lekker aan het bijkomen

Het gaat inmiddels weer beter met Hector. Hij gaat dankzij het geblaf van Trûlah vanmorgen, morgen nog een poging doen om uit te slapen maar hij is lekker aan het bijkomen en aan het chillen.

Als Hector thuis is blijkt ook meteen dat we een goede geautomatiseerde taakverdeling hebben. Peter staat altijd vroeg op om Trûlah uit te laten en de hut op te ruimen en Hector haalt lunch.

Trûlah ging in de middag na het wandelen in de tuin op een stretcher liggen en Hector ernaast. Volledige vakantie mode 🙂

Peter ging voor het eerst op zijn Boosted Board naar zijn werk. In Delft kan je prima rijden maar in Den Haag moet je slalommen om de ambtenaren en uitkijken voor de gaten in de weg.

Vooral rondom bet ijspaleis (gemeentehuis) is het een chaos met gaten in de weg. Morgen dus maar weer op de Brompton.

Hector is in de middag ook met zijn Boosted Board op pad geweest. Op de foto die hij toestuurde was hij nog 1 kilometer verwijderd van Schiedam. Onderweg kwam hij ook nog brandweer tegen die een koe uit de sloot had gehaald.
Hector heeft vandaag bij Ilona, Luc, Madelief en Job gegeten. Worstjes van de BBQ en pasta salade. Peter had curry van de Eazie.

Toen Peter aan Hector vroeg of hij in de hottub zat stuurde hij de bovenstaande foto…. In Den Haag was het rustig maar Peter was toch laat thuis. Volgende week om deze tijd weten we of Hector over is. Spannende tijden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *