De eerste vakantie zonder Marlies

De eerste vakantie zonder Marlies was eigenlijk best doodeng. Hector en ik zijn nog steeds intens verdrietig maar dankzij Marc en Marit konden we 2 weken logeren in een luxe villa op hun prachtige Morena resort.

Het gaf ons de tijd om even tot rust te komen en niet elke dag (quote van Marit) allemaal van die vrouwtjes met pannetjes met eten voor de deur aan te treffen. Voor die laatste groep hebben we goed nieuws, we vliegen morgen terug naar Nederland maar we kunnen inmiddels zelf heel goed voor ons zelf zorgen Peter is naast vader en vriend van Hector nu ineens ook moeder geworden en dat gaat eigenlijk best goed.
Volgende week gaat Hector naar de middelbare school en ik heb van de NOS de ruimte gekregen om Hector daarin goed te begeleiden. Hij kan nu op school naast het overlijden van zijn moeder vertellen dat hij deze zomer ook zijn Padi duikbrevet heeft gehaald en allemaal bijzondere dingen heeft meegemaakt op Curaçao.

Ik realiseer me ook dat dat klap van de landing zaterdag in Nederland hard zal zijn omdat we dan weer volop in het leven zonder Marlies terecht zullen komen. Dat was deze vakantie niet te zien op alle foto’s die we op FaceBook hebben gezet, maar het gemis is echt vreselijk. Daar kan zelfs geen baby leatherback Sea turtle tegenop alhoewel ik daar ook om moest huilen. Dit eiland is zo prachtig…. gaat dat zien!!!!

Meer foto’s van ons verblijf op Curaçao zijn te zien via Facebook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *