Gamma grafsteen met schelpen

Vandaag zijn we na twee weken weer op bezoek geweest bij Marlies. Bij aankomst was het wel even schrikken omdat alle roze pioenrozen en het Nieuwsuur boeket inmiddels verwelkt waren. Op het graf stond wel een vers bosje rozen wat afkomstig was van Astrid. Marieke had vorige week ook een bosje gebracht en dat is natuurlijk superlief! Op de achtergrond klonk muziek van de OWee en daarmee hangt ook samen de aankomst van duizenden nieuwe internationale studenten die aan de TU Delft gaan studeren. Dit waren altijd hoogtijdagen voor Marlies en het is te bizar voor woorden dat ze dit niet meer kan meemaken.

Naar design van Hector ziet het graf en nu wat toonbaarder uit. Rondom liggen schelpen en in het midden een hart van schelpen. We hebben samen ook nog een rondje gelopen op de begraafplaats om wat inspiratie op te doen voor de afwerking van het graf. Hector heeft daar zo zijn ideeën over en het tijdelijke hippie design vraagt naar meer. Hij had het ook over een Gamma graf 🙂

Vervolgens zijn we op bezoek geweest bij laserbeest.nl die het logo van Tugba gaat uitsnijden en op perspex gaat plakken. De vraag is of dat logo op een matte perspex rechthoek moet komen of dat het perspex in de vorm van een hart gemaakt moet worden. Ze gaan er mee aan de slag en Hector en ik hebben er een goed gevoel over. Ze maken daar echt prachtige dingen. Later deze week volgt het ontwerp en we zullen dat natuurlijk ook hier weer delen. Suggesties zijn welkom!!!

We hebben sinds onze thuiskomst uit Curaçao tot nu toe alle vrouwen met pannetjes met boerenkool weten te vermijden. We hebben vanavond roti gegeten. De meneer van de Roti Shop vroeg nietsvermoedend of Marlies het vandaag druk had gehad met alle internationale studenten die nu in Delft aankomen. Toen we vertelden wat haar was overkomen raakte hij in shock en kon niet meer werken. Vreselijk en dat gevoel delen we.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *