Gegraveerd eikenhout en vlaggen

Hector en buurjongen Hugo zijn vandaag op bezoek geweest bij het graf van Marlies en daar moet vanwege de wind en de regen morgen nog e.e.a aangepast worden. Toeval of niet maar op hetzelfde moment kwam ook het ontwerp van Laserbeest in de email binnen.

Laserbeest heeft het ontwerp iets aangepast en het is nu ontwerp 2 geworden. Gegraveerd eikenhout met daarop in zwarte letters van frost zwart perspex haar naam. Volgens Laserbeest een ontwerp dat iets rustiger staat op een begraafplaats en in een natuurlijke omgeving. We hebben het ontwerp via WhatsApp gedeeld met o.a. Tugba omdat het natuurlijk haar design is en zij maar ook Marieke, Marco, Georgina en Sjoerd vinden ontwerp 2 prachtig. Aandachtspuntje is wel het eikenhout maar als dat weatherproof is gaan we het project in gang zetten.

Vast onderdeel van het introductie programma voor de buitenlandse studenten deze week (werk van Marlies) van de TU Delft is dat ze op enig moment allemaal met de vlag van het land van herkomst op het dak van de TU bibliotheek gaan staan. Dat was vanmiddag.

Doel is vervolgens om de jaarlijkse traditionele flag photo te maken zodat je een overzicht krijgt van alle nationaliteiten. Van de 22 duizend studenten die aan de TU Delft studeren komt zo’n 20% uit het buitenland en dan spreken we over tenminste 91 nationaliteiten. Hector mist dat erg en daarom is hij vanmiddag samen met Hugo even langs geweest en ze kwamen daar ook Tugba, Marco en Sophie tegen.

Voor de liefhebbers hierboven nog een kijkje in onze koelkast, dit is onze vitamine voorraad. We hebben vandaag wel noodgedwongen gezondigd met de snackbar (frietjes, sla en een kroket) omdat Peter eerst naar Hector’s school moest voor de ouderavond. Op school waren inderdaad veel ouders in de zin van vaders en moeders en het deed Peter beseffen dat hij op papier dan wel vriend, vader en moeder van Hector is maar vanavond was hij even alleenstaande ouder en dat voelt vreemd. Het doet je vooral beseffen dat je extra kwetsbaar bent. Toeval of niet op dat moment belde Wessel die samen met Jeroen aan een tussenwijntje zat op een terras. Ze hadden de testamenten van Marlies en Peter doorgelicht en die zijn na de dood van Marlies vervallen. Peter moet nog wel een nieuwe maken want wie moet anders de voltallige Laura Ashley collectie erven….

Een gedachte over “Gegraveerd eikenhout en vlaggen

  1. Wat een prachtig ontwerp!! En weer geweldig geschreven.
    Lieve Marlies missen ook wij als buren elke dag en wat is het dan fijn om over haar “hartjes” te lezen. ❤️?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *