Bloemen, tranen en nieuw design

Vanwege de aanhoudende regen en het sombere weer heeft Peter vandaag een emmer zomerse bloemen gekocht voor op het graf van Marlies. Dat klinkt mooi maar als je zo’n emmer neerzet blijft er eigenlijk nog weinig van over.

Het tijdelijke lijstje met de foto van Marlies is ook vernieuwd want dat was na 1 maand Nederlands weer al bijna vergaan. Het schelpen hartje van Hector is in ieder geval wel weerbestendig.

Het design van de “grafsteen” is na het idee van gisteren ook weer aangepast en we denken nu aan de rechter versie. Het ontwerp van hout is vermoedelijk te kwetsbaar en het is ook kostbaar om om de 4 jaar steeds weer een nieuw eikenhouten paneel te laten graven en te lakken met speciale scheepslak. We zijn dus terug bij een achterpaneel van Frost perspex met daarop losse elementen van perspex in kleur. Suggesties en ideeën zijn overigens nog steeds welkom.

Het weer van vandaag wekt ook een soort extra rouwstemming op. Voordel is weer wel dat je tranen niet opvallen. Hector moest vanmorgen ook in de zondvloed op de fiets naar school en de leenboeken van school stonden na 5 minuten al onder water in zijn rugtas….

Het menu van de dag was vandaag zelf gemaakt, snijboontjes, pasta met verse tomatensaus en wat kruiden en een hamburger van de Vegetarische Slager. Het logo op de verpakking is trouwens Marianne Thieme. Haar man is de eigenaar van de Vegetarische Slager en de plantenburgers smaken prima.

Een gedachte over “Bloemen, tranen en nieuw design

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *