Gele kaart voor Hector vanwege une erreur technique avec son Apple Watch

Hector heeft vandaag zijn eerste minder prettige ervaring gehad op school. Hij is uit de klas gestuurd tijdens Franse les en heeft een gele kaart gekregen en bij 3 gele kaarten volgt er een schorsing. Probleem in dit geval was wel dat Hector er eigenlijk weinig aan kon doen. Hij heeft geen bonjour ouwehoer geroepen in de klas of op de tafel staan dansen maar wilde slechts zijn Apple Watch op stil zetten.

Hector drukte vlak na aanvang van de les per ongeluk een verkeerd knopje in op zijn Apple Watch die een pieptoon laat horen op je iPhone als je hem kwijt bent. Probleem voor Hector was in dit geval ook dat zijn iPhone wel op trilstand stond maar dat je die pieptoon altijd hoort omdat je met deze functie je iPhone kan terug vinden als je hem kwijt bent. Ter illustratie hierboven het probleem. Hij had op het rode icoontje moeten drukken maar drukte per ongeluk op het blauwe icoontje.

De juf wilde er niets van weten en Hector moest een briefje halen die Peter moet ondertekenen…. Op de brief staat dat de school bij de volgende piep of beltoon tijdens de les zijn telefoon een week afpakt. Dat lijkt me in het geval van Hector niet handig omdat het ook zijn levenslijn is als er iets aan de hand is.

Peter heeft vanmiddag eindelijk toegegeven dat hij niet meer kan leven zonder leesbril. Als je 50 bent mag dat best en hij is vanmiddag gaan passen en meten bij een opticien. Geen Hans Anders maar een degelijke die je een bril kan aanmeten zodat je dichtbij maar ook op 4 meter afstand nog kan zien of iets scherp is. Dat is vanwege zijn vak best handig… Links de Dita Statesman (Apple onder de brillen) en rechts de Moscot Spirit…. Mijn brillenkennis ging tot vandaag niet verder dan een RayBan zonnebril dus welke moet ik kiezen… Marlies help!!!! Oh w8… Suggesties zijn meer dan welkom via WhatsApp 😉

Peter is ook nog even bij Marlies langs geweest om een foto lijstje te wisselen. Die gaan bij het huidige weer precies een week mee in de buitenlucht. Als je na 7 dagen zo’n lijstje aanraakt valt hij spontaan uit elkaar. Ditmaal een aluminium variant die ook van hout is. Benieuwd hoe lang deze mee gaat. Morgen belt Peter ook met Laserbeest en wellicht is er dan meer duidelijk over de staande “grafsteen” voor Marlies.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *