Uitslapen, eten en de Carnivale komt nu echt naar Den Haag

Hilariteit vandaag in de hut want Hector kon uitslapen tot 09:45 uur omdat er een paar lesuren op school waren uitgevallen. Peter moest vroeg op om de hond uit te laten en daarna naar Den Haag om te werken.
Vandaag lag ook Hector zijn Padi duikpas in de bus. Het was al echt maar nu kan hij het ook aantonen. We kwamen laatst ook de Padi pas van Marlies tegen die in 2003 bij dezelfde duikschool op Curaçao met Marit haar Open Water duik certificaat heeft gehaald.

Tussen de buien door hebben we de survival kit van Bernice  op de BBQ gebakken en opgegeten met een broodje, rucola, kaas en een likje mayo.

2 dagen Hector zijn favoriete eten is leuk maar morgen gaan we weer gewoon aan de Nasi kuning rames 😉

Alvast ook een reminder voor de agenda’s, de Carnivale komt eind dit jaar weer naar Den Haag. Ideaal evenement om tussen kerst en oud en nieuw met elkaar een glaasje (op Marlies) te drinken en je te vermaken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *