Herfstvakantie in een tentje op Texel of naar het mooiste strand van Ibiza…

Hector en Peter werken er voorzichtig aan om elkaar weer los te laten en dat voelt na het verlies van Marlies tegennatuurlijk. Het liefst blijven we bij elkaar in de buurt omdat we nu meer aan elkaar verbonden zijn dan ooit. Dat klinkt gek maar zo voelt het een beetje.

Het komt ook omdat Hector weer naar school moet en Peter weer aan het werk is. Niet 100% maar af en toe een beetje overdag om te wennen. Dat wennen is deze week begonnen en is voor Hector maar ook voor Peter nog best ingewikkeld. Dat loslaten is work in progress en gaat langzaam de goede kant op.

Vannacht kwamen we er ook achter dat de herfstvakantie al bijna weer in aantocht is en kamperen op Texel was een optie maar we gaan toch maar een paar dagen naar Ibiza. Niet omdat het kan maar omdat het moet.
Het hotel ligt 5 minuten lopen van Playa de ses Salinas en dat schijnt het mooiste strand van Ibiza te zijn. We zijn benieuwd. Na het verlies van Marlies kijken we heel anders aan tegen dit soort uitstapjes. Life has no rewind button. Do it now!!

Deze tekst zag Peter deze zomer op een balk van het dak (asbest!) van de Tugboat bar aan de Caracasbaai in Curaçao. Het is vergelijkbaar met de tekst van een sticker op de Laro van Georgina waar Wessel op de begrafenis van Marlies ook naar verwees: One life live it. Hector en ik hebben die boodschap goed begrepen, nu de rest nog.

Een gedachte over “Herfstvakantie in een tentje op Texel of naar het mooiste strand van Ibiza…

  1. Herfstvakantie op Ibiza. Groot gelijk mannen!! Geniet ervan ( voor zover mogelijk). !! Marlies zou t geweldig hebben gevonden ze vond Texel leuk maar Ibiza vast leuker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *