Voedselvergiftiging en feest

Het was het weekend van het feest van Georgina op zaterdag en het herstel van een voedselvergiftiging. Die vergiftiging hebben we vermoedelijk opgelopen na het eten van een Turkse pizza. Bij Hector viel de schade nog enigszins mee en bij hem bleef het slechts bij een aantal nachtelijke bezoeken aan het toilet. Peter voelde zich vrijdag al niet lekker maar was op zaterdag de hele dag doodziek. Veel tijd om dat te zijn was er niet want het plan dat Hector samen met een buurjongen als DJ zou fungeren op Georgina’s feest viel deels in duigen omdat hij van zijn ouders om 24:00 uur thuis moest zijn samen met zijn DJ spullen… Dat was natuurlijk geen optie en we moesten noodgedwongen dus snel nog even een speaker kopen. Voor Peter ook een wijze les dat je met buurkinderen afspraken maakt via hun ouders en dat niet aan de kids zelf kan overlaten. “ja hoor we gaan het doen, leuk!” is dus geen garantie dat iets doorgaat.

Hector wilde de speaker zelf al heel lang hebben dus hij was helemaal blij. Later op de dag bleek alleen dat 100 pratende mensen in clubhuis van een rugbyclub zo’n speaker toch best aardig weten te overstemmen. Dat kon weer opgelost worden met de bestaande geluidsinstallatie en Hector’s DJ set dus qua audio kwam het uiteindelijk toch nog goed.

Peter heeft de avond overleefd met hulp van een doosje Imodium en het feest was zeer geslaagd. Op de bar stond een foto van Marlies zodat ze ook nog virtueel aanwezig was.

Op het feest ook weer veel mensen die Marlies hebben gekend en zelfs die nog niet wisten dat ze deze zomer is overleden. We hebben weer veel over haar gesproken en dat is mooi.

Eric, de neef van Marlies kwam zaterdag bij ons logeren en eten omdat hij een Go toernooi had. Dat was ook heel fijn omdat hij s’avonds bij Trûlah kon zijn vanwege haar verlatingsangst die ze sinds de dood van Marlies heeft. Eric heeft Trûlah zondagmorgen ook uitgelaten voordat hij naar de tweede dag van zijn Go toernooi ging en we durven hier niet op te schrijven hoe laat we s’middags uiteindelijk wakker zijn geworden….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *