Puberteit is ingewikkeld voor het kamermeisje

Er zijn van die dagen dat Hector s’ochtends om 08:30 uur naar school gaat en 20 minuten later weer thuis is. Dan is er een roosterwijziging die hij niet heeft gezien op zijn digitale Magister agenda van school. Kan gebeuren.

Bij zijn tweede vertrek naar school heeft hij zijn AirPods meegenomen maar s’avonds is hij dat dan weer vergeten en is hij zijn AirPods kwijt. Als puber ga je ze dan niet zoeken maar pak je gewoon een andere koptelefoon met ouderwetse draadjes.

Stel je voor dat je een vlog mist en even gaat zoeken. Net zo makkelijk. Als je daarna (weer te laat) naar bed gaat ga je pas weer nadenken waar je AirPods zijn. Waar ze zijn weet niemand, deze zijn van Peter….

Puberteit is iets waar Peter echt aan moet wennen. Als je staat te koken gooi je als puber gewoon een theedoek op het fornuis terwijl er nog pannen op het vuur staan, laat je alles achter je aan slingeren etc, etc. Het is een soort gemakzucht alsof het hier een hotel is met 5 sterren. Probleem is dan weer wel dat Peter naast vader en moeder nu ook kamermeisje is. Dat mag best wel even duren maar vandaag was hij er even klaar mee. Naast kamermeisje is Peter vandaag vooral bezig geweest met opruimen maar daar zie je helemaal niets van. Dat gaat dus nog wel even duren.

Vanwege de harde wind vandaag is de plaatsing van Marlies haar grafsteen van acrylaat uitgesteld naar morgen. Peter was bang dat hij tijdens het plaatsen zou wegwaaien over de begraafplaats en een lokale bejaarde zou onthoofden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *