Indiaas eten bestellen in Delft is bijna onmogelijk

Nadat Hector vanmorgen naar school ging is Peter met Trûlah gaan wandelen. Je kan inmiddels niet meer aan haar merken dat ze heel erg verdrietig is en dat is fijn.

Terwijl de regenwolken eindelijk langzaam wegtrokken hebben Trûlah en Peter voor het eerst sinds tijden weer eens een groot rondje gelopen. +/- 2 uur in de polder wandelen. Volgens de Apple Watch is dat goed voor je.

Vandaag was het eindelijk ook de perfecte dag om Marlies haar “grafzerk” te plaatsen. Hector was vroeg uit school en kon dus mee en dat is fijn. Dit soort dingen moet je echt samen doen. Gewapend met tuinschepjes en bevestigingsmaterialen zijn we naar de Jaffa begraafplaats gefietst. Graven op een begraafplaats is best eng en Hector maakte tijdens het graven nog een grapje: “zometeen hoor je tok.”

Dat plaatsen ging op zich vrij vlot en we zijn benieuwd hoe iedereen denkt over zo’n hippe gedenkplaat. Feit is in ieder geval wel dat hij echt goed bij Marlies past.

Het graf is nog niet af want er moet nu nog een bovenkant bedacht worden. De Ibiza stijl met schelpjes die je nu ziet is tijdelijk. Tugba, Willem en Hector gaan iets moois bedenken en de TU Delft wil ook nog graag iets toevoegen aan haar graf.

Manuela en Floor zijn vanmiddag ook langs geweest om een bloemetje te brengen en dat is superlief. Ook goed om te horen dat ze de gedenkplaat mooi vonden. We hebben de foto’s ook gedeeld in de app groep van iedereen die nauw betrokken is geweest met de begrafenis van Marlies en ook daar alleen maar positieve reacties. Dat is heel fijn om te horen. Was namelijk best eng om iets te doen wat (voor ons) helemaal nieuw is.

Na het plaatsen van de gedenkplaat zijn Hector en Peter nog even gaan lunchen in het centrum en we hebben 2 Maison Kelder gebakjes gehaald voor bij de koffie s’avonds.

Dat van die gebakjes mocht omdat Peter vandaag jarig is. Er was ook een woest plan om thuis veel Indiaas eten te bestellen. We hebben eerst een poging gewaagd bij The Hash Eatery maar als je daar eten besteld krijg je constant de onderstaande foutmelding:

  • No shipping method has been selected. Please double check your address, or contact us if you need any help.

Daarop hebben we nog een poging gewaagd bij Little Nepal uit Rijswijk. Zeg maar onze hofleverancier uit de tijd van Marlies. Als je eten besteld kan je aangeven hoe laat het eten bezorgd moet worden. Peter koos 20:10 uur maar om 20:40 uur was er nog niemand langs geweest. Na een telefoontje bleek dat ze een nieuwe bezorger hadden maar het eten was onderweg. Uiteindelijk kwam het eten om 21:25 uur koud aan. Geen punt omdat we een magnetron hebben maar toch.

Idee was ook om samen een film te kijken maar dat schuiven we door naar morgen. We hebben tijdens het eten via de Apple TV naar het FormatieVlog gekeken en daarna naar Casey Neistat. Ook leuk!

Peter heeft ook al de hele week een soort nare griep. Vreemd wat hij is op zich nooit ziek en nu ineens constant. Dat heeft er vermoedelijk ook mee te maken dat het nu kan. Peter verlangt al de hele week naar een flinke grog maar omdat hij elke dag moet moederen om 07:00 uur heeft hij dat uitgesteld tot het weekend. De grog in de vorm van een glaasje Bobby’s vermengd met San Pellegrino Aqua Tonica staat klaar. Cheers! Op het leven, ook als je griep hebt!

Een gedachte over “Indiaas eten bestellen in Delft is bijna onmogelijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *