Opruimen, voer bestellen via sms en trotse vader

Toen Hector vanmorgen naar school was is Peter weer verder gegaan met het opruimen van het huis. Hector is vanuit school nog naar de orthodontist geweest en dat ging goed. Zo’n bezoek heeft ook met loslaten te maken en dat gaat steeds beter. Hector is na deze zomer noodgedwongen in sneltreinvaart steeds zelfstandiger geworden. Wat voor impact dat heeft op zijn “kind zijn” weet Peter niet. Als je kan kiezen hoop je natuurlijk dat kinderen zo lang mogelijk nog kind kunnen zijn maar soms is er geen keuze.

Op de terugweg naar huis heeft Hector nog een Hema rookworst plus andijvie opgepikt voor de andijviestamppot die we vandaag gegeten hebben. Hector koopt dan uit zichzelf een magere rookworst…. Trotse vader 😉 Boodschappenlijstje gaat via een berichtje op de iPhone, ideaal als je aan het opruimen bent.

Het huis is een puinhoop maar Hector heeft vandaag wel voor het eerst beneden in de huiskamer zijn huiswerk gemaakt en dat is qua plek ook wat gezelliger. Hector wist Peter ook te verassen door uit zichzelf zijn bed te voorzien van schone lakens. Dat is op zich ook weer een mijlpaal voor iemand die in de pubertijd zit en denkt dat hij in een vijf sterren hotel woont.

De kachel van de hottub blijkt lek te zijn maar diegene waarvan we hem gekocht hebben is bereid om het geld terug te betalen dus dat is weer positief.

Een gedachte over “Opruimen, voer bestellen via sms en trotse vader

  1. een balletje gehakt smaakt ook prima bij andijvie of andere groenten.
    En……….je kan die ballen invriezen – een goede slager heeft zakjes voor ontdooien
    in 1 minuut!!
    En het is weer boerenkooltijd: makkelijk klaar te maken en in 25 minuten klaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *