Prinsjesdag en een zonnebril waarmee je ook korte video’s kan opnemen

Hector was vandaag tot 15:00 uur op school, Peter in Den Haag in verband met Prinsjesdag en Trûlah was mee naar de Roedel.

Peter heeft een groot deel van Prinsjesdag kunnen volgen vanuit het Persvak op het Binnenhof. In dat vak was Peter de afgelopen jaren vaak met Hector maar nu hij op de middelbare school zit is schoolverzuim iets ingewikkelder. Daarbij is de dreiging voor een aanslag op dit soort dagen substantieel en het dagelijkse dreigingsniveau van 4 op een schaal van 5 lag vandaag vast nog wel wat hoger dus het is goed dat Hector veilig op school zat.

Bijzonder is wel dat je met je iPhone en een simpele pinch beweging vrij ver kan inzoomen en met een klik op het display maak je zo best aardige foto’s. Marlies en ik bespraken altijd de jurk van Maxima en ik weet zeker dat ze deze mooi had gevonden.

Op de terugweg naar Delft heb ik in nog even mijn nieuwe Lunor leesbril opgepikt. Steve Jobs had blijkbaar ook een Lunor maar dat ontdekte ik vandaag pas.

Twee weken geleden samen uitgezocht met Hector. Benieuwd wat jullie van de bril vinden? Volgens Hector is hij prachtig 😉

Bedrijven als Hans Anders en Pearle zijn met Peter’s beroep geen optie. Er moest dus gekozen worden worden voor een degelijke opticien. In Delft zit DIJCK2 en daar hebben ze ook mooie monturen. Kost een paar centen maar dan heb je hopelijk ook wat. Het advies was dat ik het meeste zou hebben aan Varilux Digitime brillenglas. Ze zijn gemaakt om beter op verschillende afstanden snel scherp te stellen. In de lens zit ook een filter wat je netvlies tegen schadelijk blauwviolet licht beschermd. Dat, dat schadelijk is wist ik niet maar uit vrijwel alles waar ik al jaren mee werk komt dat licht…

Hector zijn SnapChat Spectacles zonnebril kwam vandaag ook binnen. Dat wist hij niet maar dat hadden Marlies en ik voor de zomer al bedacht. Marlies (the radiant head of the Communication committee) zou hem dan ook tijdens het IntroductieProgramma op de TU kunnen gebruiken. Hector gaat er vast ook mooie SnapChat video’s mee maken en Peter wil hem ook wel lenen.

Oh ja dat hond zit ook op SnapChat 😉 En nee we hebben geen €150 betaald voor een SnapChat Spectacles zonnebril maar hem overgenomen van iemand die hem in een opwelling kocht in een Spectacles Pop-Up store in de VS.

4 gedachten over “Prinsjesdag en een zonnebril waarmee je ook korte video’s kan opnemen

  1. bril staat je goed Peet!
    en het ziet er stevig uit + Varilux is ook prima.
    Een goede koop!
    En de SnapChat bril staat Hector (+hond) ook goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *