Thai en even bijkletsen

Wessel en Sjoerd kwamen vandaag eten maar Sjoerd had griep en dus hebben Hector en Peter gezellig met Wessel Thai gegeten. Voor het eten moest Hector nog even de Go-Ped showen en dat klinkt alsof de gemeente bomen aan het omzagen is.

We hebben hem voor gebruik in de polder gekocht en binnen de bebouwde kom is hij verboden. Nou ja als Wessel er is dan mag het even 5 minuten…

Later schoven ook Jörre, Georgina en Astrid aan om even bij te praten. Was een gezellige avond en moeten we vaker doen. We hebben nog uitgebreid over Marlies gesproken en dat is goed. Over een week of 3 is Hector jarig (18 oktober) en we hebben besloten om dat op 21 oktober groots te vieren. De eerste verjaardag zonder zijn moeder is niet iets wat je zomaar voorbij kan laten gaan.

De nieuwe bril van Peter zou volgens opgaaf van de opticien geweldig zijn om op meerdere punten goed te kunnen focussen maar dat blijkt in de praktijk toch niet zo te zijn.  Hierboven zie je Peter’s werkplek als hij debatten in de Tweede kamer in beeld brengt. Rechts een MacBook als venster naar de rest van de wereld en om nog wat te kunnen werken. Het beeld van de MacBook vervormd met de bril en heeft nu sferische aberratie in de hoeken. Daarbij is het beeld in de hoeken van de bril ook onscherp…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *