Heel veel boeken, oude tafel en sushi

Vandaag was het weer grote schoonmaakdag. De beesten zijn vreselijk aan het verharen dus dan mis je de werksters ineens weer… Ons huis staat zo’n 30 centimeter uit het lood en dat komt vermoedelijk door de pockets van Marlies die door het huis opgeslagen liggen. We willen niet opscheppen maar we hebben vermoedelijk meer boeken in huis dan boekhandel de omslag in Delft. Voornamelijk literatuur en Engelse pockets. Hector en Peter zijn van de digitale generatie dus zo’n boek die vaak ook nog eens nog naar rook ruikt gaan ze nooit lezen.

Boeken zijn ook te gebruiken als vulling voor een wand en dat is nu het idee. Maar er is ook twijfel omdat zo’n zwevende boekenwand natuurlijk ook weer een stofnest is. Opruimen is vooral ook veel emotie en het was goed dat Hector op school was.

Hector kreeg vandaag verassingsbezoek van DJ’S Glow in the Dark op school. Ze kwamen even hun nieuwe album #lituatie2 promoten en dat zoiets kan is natuurlijk best grappig.

Marlies is vast trots op ons want vandaag kwam ook onze nieuwe (oude) koloniale teakhouten tafel. Doel is om daar s’avonds zonder iDevices samen aan te eten. Dat eten maken we dan zelf. Probleem is wel dat er in Delft nu ook een Appie XXXL is en daar koken ze prima daghappen die je snel in de magnetron of in de oven kan oppiepen. Dat is voor intensieve opruimdagen zoals dit wel handig. Als Peter weer s’avonds gaat werken is het een goede optie voor Hector.

Bij de Appie hebben ze ook een soort foodcourt met sushi. Peter heeft Hector weten over te halen om ook Sushi te eten en dat is gelukt. Favoriet bij Hector is vegetarische sushi en een verdwaald stukje krab in een van die rolletjes deed hem gruwelen. Feit is wel dat Hector eindelijk een keer sushi heeft gegeten en 1x per maand is het volgens hem best te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *