Het was een mooi weekend….

Geen updates sinds afgelopen vrijdag vanwege ons staatsbezoek aan Amsterdam en daarmee vooral aan Wessel en Sjoerd maar ook aan Dirk en Flip van Faam en Bart 🙂  
In Faam hebben we heerlijk gegeten, een paar biertjes gedronken en natuurlijk heel veel over Marlies gepraat. Het is altijd een drama om er te komen (files, wolkbreuken, onweer, treinen die niet rijden etc, etc) maar als je er dan uiteindelijk ook bent wil je nooit meer weg.

Nog gekker is dat de bovenstaande foto iets meer een jaar geleden is genomen in Faam. We bespraken de vakantieverhalen van Wessel en Sjoerd die er nu ook na hun bezoek aan Italië weer slim-fit uitzagen en super bruin waren. Nou ja… totdat je Flip van Faam tegenkomt.

Hector was helemaal blij omdat hij niet alleen pizza kreeg maar ook tiramisu en San Pellegrinno Chinotto.

Na sluitingstijd tapt Hector graag biertjes die hij ook keurig aanslaat. Volgens Dirk is hij de beste biertjestapper na sluitingstijd 😉 Uiteindelijk gingen we tegen 04:00 uur naar huis en dat is natuurlijk veel te laat als je twaalf jaar bent…..

Zaterdag hebben we heerlijk uitgeslapen (Hector op de bank met de hondjes) en laat ontbeten bij Wessel en Sjoerd. In de middag zijn we weer terug gegaan naar Delft en s’avonds hebben we samen een film gekeken. Trûlah was ook helemaal stuk van het bezoek aan Amsterdam en is bij thuiskomst naast Dolfje op de bank in slaap gevallen.

Zondag heeft Hector superlang uitgeslapen en daarmee de schade van vrijdagnacht weer wat weten in te halen. In de middag hebben we nog wat gevlogen met de drones en daarna zijn we bij de verjaardag van buurman Ferry geweest waar het ook super gezellig was. Na het eten zijn we thuis samen op de bank in slaap gevallen en werden we om 23:00 uur weer wakker. Morgen weer een nieuwe week…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *