Schoonmaken, boodschappen doen en samen shoppen na school

Hector was vandaag tot 15:00 uur op school en dat gaf Peter mooi de tijd om vanaf 08:00 uur weer verder te gaan met het opruimen van het huis. Vandaag kwam daar ook het schoonmaken van het huis bij. Omdat de dieren verharen is dat best tijdrovend.

3 verdiepingen zuigen en moppen en daarna de hond uitlaten in de polder, boodschappen doen, Hector zijn Bromton naar de fietsenmaker brengen etc, etc.

We hebben na school in het centrum afgesproken omdat Hector geen lange broeken meer had. Zijn favoriete kledingwinkel (Mios) bestaat helaas niet meer dus het zoeken naar gelijkwaardige broeken was een drama. Uiteindelijk is het gelukt en we hebben er 4 gevonden.

Na het eten is Hector nog gaan leren en heeft hij zijn huiswerk gemaakt. Het zijn momenteel drukke dagen voor Hector met veel huiswerk, toetsen etc, etc. Het is wel fijn dat hij dan ook niet gaat hangen op de bank om te gamen of op zijn iPad naar vlogs gaat kijken maar uit zichzelf aan de slag gaat. Progress…

Een gedachte over “Schoonmaken, boodschappen doen en samen shoppen na school

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *