Euthanasie kost blijkbaar €40,41

Hector ging vandaag naar school, Peter werken en Trûlah mocht mee met de Roedel. Peter heeft na het Vragenuurtje van de Tweede Kamer de eerste termijn van het debat over het dodelijk ongeval in Mali in beeld gebracht en dus ook Boudet die in een legervest sprak om aan te geven dat het materiaal van defensie niet deugt. Ook bijzonder hoe Twitter dan ontploft terwijl het vandaag toch over iets heel anders zou moeten gaan.

Uiteindelijk is Hennis opgestapt maar dat was vorige week in de wandelgangen ook al bekend. Toen ze uiteindelijk opstapte was Peter al thuis om te koken met Hector en zijn dag door te spreken. Die was goed en toen Peter thuis kwam was zijn huiswerk ook al af. Hector ging weer veel te laat naar bed maar we hebben wel gekookt en gezond gegeten.

In de post zat een rekening van de Apotheek van €40,41 voor Thiopental? Dat blijkt het middel te zijn waarmee Marlies op 21-07 is ingeslapen. Post waarvan je denkt waarom je dat meer dan 2 maanden na dato nog moet ontvangen? Waarom krijgt onze zorgverzekeraar die rekening niet? Aangezien de rekening aan Peter was gericht zal dat vermoedelijk komen omdat Marlies niet meer bestaat in het computersysteem van de apotheek of bij de zorgverzekeraar. Pijnlijk….

Daarbij willen we helemaal niet weten dat de euthanasie van Marlies €40,41 heeft gekost maar dankzij de Voorhof apotheek weten we dat ook weer…. Gisteren hebben we de begrafenis betaald dus het zal wel de week van de eindafrekeningen zijn….

In de post ook de aankondiging dat we binnenkort jodium tabletten krijgen. Zijn we helmaal klaar voor de kernramp van een naburige kerncentrale of als Kim op een verkeerd knopje drukt. De tabletten zijn overigens voor Hector, als je 51 bent ben je al afgeschreven en werken die tabletten niet meer 😉

2 gedachten over “Euthanasie kost blijkbaar €40,41

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *