Hector had een beetje pech vandaag

Het ging een tijdje goed maar Hector is vanmorgen weer uit de klas gestuurd. Peter kreeg tijdens het volgen van een debat in de Tweede Kamer het onderstaande berichtje…

Voordeel is dan weer wel dat we dan ook even rustig samen kunnen appen over wat er gebeurd is:

“Iedereen was aan het praten toen zij ik iets tegen mijn buurman en hij had mij ook al 1x gewaarschuwd en toen was iedereen ook aan het praten en nu moest ik een gele kaart halen”

Peter krijgt elke keer de indruk dat het allemaal vrij onbenullig is maar blijkbaar gaat Hector steeds iets te lang door als de rest net is gestopt met herrie maken.
Ditmaal bleek ook dat de wiskunde leraar deze week al 13 kinderen uit de klas had gestuurd en dat hij binnenkort bij Feyenoord gaat werken. Blijkbaar is hij helemaal klaar met zijn leerlingen. Zal ik……. 😉 Nee grapje…. Hector heeft weer een gele kaart en moet voor straf morgen om 08:00 uur op school zijn.

Een uurtje later hebben we weer contact gehad via FaceTime en was Hector inmiddels in het centrum van Delft aangekomen. We hebben samen tijdens Peter’s lunch de inboedel van de Xenos doorgenomen en allemaal spannende Halloween dingen bekeken voor het feestje wat we binnenkort gaan geven.

Gelukkig heeft hij niet meteen de hele winkel opgekocht en we hebben afgesproken dat we dit weekend ook nog even samen gaan kijken. Hector was met de bus naar het centrum gegaan om zijn fiets daar bij de fietsenmaker op te pikken. Probleem was alleen dat die fiets nog niet klaar was….

Hector had pech en moest 1,5 uur wachten voordat zijn fiets klaar was. In die tijd heeft hij lunch gegeten in het Postkantoor en avondeten gehaald (nasi kuning). Zo’n lunch is qua calorieën niet echt handig maar Hector belt dan wel netjes op of hij in plaats van een uitsmijter ook een keer Rotterdamse kroketten mag. Dat was tijdens een debat over onderwijs waar Paul van Meenen van D66 liet weten dat je vroeger nog van een 3 een 8 kon maken….

Het was vandaag ook feest en Trûlah heeft vandaag een verse postbode gekregen voor dierendag 😉

Blijkbaar verkopen ze tegenwoordig lichaamsdelen voor Halloween. Hector plaatste de bovenstaande foto op Instagram met de tekst:

2 gedachten over “Hector had een beetje pech vandaag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *