10 dagen per maand s’ avonds alleen thuis als je 12 bent…

Hector had vandaag een korte dag op school en ging in de middag op excursie naar Generation Discover festival op het Malieveld in Den Haag. Vanwege het slechte weer opende het festival vandaag wat later maar Hector heeft zich vermaakt.

Peter heeft in de Tweede Kamer gewerkt en daar zijn de debatten nog steeds wat minder inhoudelijk dan normaal vanwege de controversieel verklaarde onderwerpen. Hopelijk is dat na volgende week weer voorbij na de presentatie van het nieuwe Kabinet. Trûlah is vandaag de hele dag meegeweest met de Roedel en is buiten lekker doorgewaaid.

Ondertussen werken we ook aan het moment dat Peter weer s’avonds gaat werken. Hector zal dan zo’n 10 dagen per maand s’avonds alleen thuis zijn met Trûlah. Daarnaast zal hij dan ook moeten koken of eten opwarmen en alleen naar bed gaan. Dat laatste is natuurlijk best eng als je 12 bent maar beneden ligt natuurlijk wel de waakhond des doods…. Gisteren hebben we daar nog over gesproken en dat moment is voor hem nu nog niet aan de orde. Na het opruimen en regelen is dat wel het punt wat we nu moeten gaan organiseren de komende weken. Dat is ingewikkeld maar we moeten verder en volgens Peter is dat minder eng dan je denkt maar ook hij heeft moeite met loslaten in dit geval….

Vanavond hebben we bij Astrid, Roderick en Maurits gegeten. Was heerlijk! Bœuf bourguignon met cava terwijl in Den Haag het h-woord alweer was opgedoken. Benieuwd hoe het met onze hypotheek gaat. Als je er een wil afsluiten kan dat in één week maar oversluiten is blijkbaar toch iets ingewikkelder.

4 gedachten over “10 dagen per maand s’ avonds alleen thuis als je 12 bent…

  1. Als het zover is dat Hector in de avonden alleen is en er is iets aan de hand of dat hij zich niet prettig voelt kan hij ook altijd naar ons komen hoor ook al is het heel laat. Ik lig er nooit voor 12 uur in. en Wesley is ook een nachtbraker ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *