Voorbereidingen voor Hector’s verjaardag en weekend vieren

Afgelopen vrijdag even geen update omdat we het druk hadden. Hector met school, Peter met het in elkaar zetten van nieuwe eetkamer stoelen en het terugbrengen van zijn nieuwe leesbril. Tenminste ze gaan de glazen omruilen voor computerglazen. Aanstaande vrijdag is de bril klaar en dan moet Peter ook een griepprik halen…. Voor de deur van de opticien kwam Peter toevallig ook Georgina tegen die ook een leesbrilletje ging halen 😉 Daarmee ging het bejaarde 50+ gevoel van Peter ook meteen weer 5 jaar naar beneden.

Zaterdag kwam de eerste bestelling met drank voor Hector zijn verjaardag. Veel cava en Pellegrino in de traditie van Marlies. Hector en Hugo hebben vandaag nog even wat cola zero bijgehaald want dat was wel wel aan de magere kant voor het aanstaande tienerfeestje. Hector is op 18 oktober jarig maar we vieren het op 21 oktober…. Peter is ook onlangs jarig geweest en we vieren onze verjaardagen voor het eerst samen.

Zaterdag zijn we samen gaan wandelen in de polder en dat was fijn. Het was heel erg slecht weer. Alleen zou je er een instant depressie van krijgen maar samen lachen we daarom.

Het gras in de polder is op sommige plekken in een vijver veranderd de afgelopen week. De Indian summer (oude wijven zomer) waar we op hebben gehoopt is helaas nog steeds niet gekomen. 
Trûlah komt tijdens stortbuien schuilen onder Peter. Ze heeft echt een hekel aan regen.

Peter heeft zaterdag avond roti kipfilet gemaakt met heel veel groeten. Volgens Hector was het heerlijk en die feedback geeft weer energie om vaker zelf te koken.

Let even niet op de puinhoop maar zaterdag hebben we voor het eerst samen gegeten aan onze nieuwe eettafel plus eetkamerstoelen. Hector had kaarsjes aangestoken (dat heeft hij van Marlies) en zonder TV of iDevices samen aan tafel eten is echt heerlijk. We hebben daarna samen een online film (Resident Evil) gehuurd en die was best spannend voor Hector. Peter dwaalde tijdens de film volledig af omdat hij zich realiseerde dat hij precies op de plek zat waar Marlies deze zomer was overleden. Op zo’n moment zit je ineens weer in een heel andere film die steeds realistischer aan het worden is.

Zondagmorgen vroeg is Peter samen met zijn Fuji X100 gaan wandelen met Trûlah en die was toch weer wat van slag. Later bleek dat Hector het eerder deze week met haar over Marlies had gehad. Het noemen van haar naam heeft blijkbaar nog steeds grote impact. Wat ook opvalt is dat de camera van je iPhone 7 Plus met dit soort donkere dagen toch een stuk minder is dan een fototoestel.

In de middag zijn we met Hugo in de polder gaan racen met onze Tesla autoped en de drone. Dat uitwaaien is prettig en werkt ontspannend. Robin is vanmiddag ook langs geweest om ons te knippen. We zijn weer helemaal gefinetuned voor de herfstvakantie.

Hector is het weekend ook druk bezig geweest met het maken van een Spotify playlist voor het feest op 21 oktober. We hebben voor de zekerheid ook nog maar een extra speaker gekocht want voordat je het weet krijgt zo’n feestje project X-achtige taferelen…. In de playlist ook Ramses met we zullen doorgaan. Dat is mooi want dan is Marlies er ook bij. We gaan vast samen allemaal af en toe krijsen op het feest. Heftige tijden….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *