Hector is voor het eerst helemaal alleen bij Marlies geweest

Hector is vanmiddag na school bij de mondhygiëniste geweest en hij kreeg te horen dat hij goed had gepoetst 😉 Op de terugweg belde hij Peter om te zeggen dat hij nog even bij Marlies langs ging. Dat was voor Peter even slikken omdat het de eerste keer was dat Hector helemaal alleen naar de begraafplaats ging. Op de terugweg naar huis belde Hector Peter om te vertellen dat hij er aan kwam. Peter vroeg of het goed was bij het graf en of Hector niet moest huilen? Daarop schoten we allebei via de telefoon op afstand vol. Peter in de polder met Trûlah en Hector op de fiets voor de TU. Gelukkig zagen we elkaar daarna al weer snel en zijn we samen gaan koken. Emotionele momenten die we de laatste tijd toch wel vaak hebben. Dat heeft vermoedelijk ook met vermoeidheid en slecht of te kort slapen te maken. Hector heeft ook de oude bloemen op het graf weggehaald zodat het er weer netjes uitziet. We gaan gauw weer bloemen brengen….

Nieuw is dat Dolfje vroeg in de morgen als Hector net naar school is ook graag samen uit wil met Trûlah. Dat is leuk totdat je andere honden tegenkomt. Morgen is om 12:30 uur de presentatie van het regeerakkoord en dan gaat Peter natuurlijk weer even werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *