Weer een gele kaart en slagroomgevecht

Het ging een tijdje goed maar Hector is vanmorgen weer de wiskundeles uitgestuurd. Toen Peter hem via Messenger vroeg waarom kreeg hij dit antwoord:

“omdat ik had belooft stil te zijn ik was niet stil maar iedereen praatte ook weet je wel en ik heb op de gele kaart ingevoerd dat meneer Stevens van wiskunde de pik op me heeft en is ook echt zo en ik had mijn boeken 10 min voor het einde van de les al in mijn tas gedaan dus helemaal kut

Dat van die boeken is natuurlijk niet handig en dat zal de oorzaak wel zijn geweest om Hector uit de les te sturen. Hector heeft zelf geen benul wat werkweigering is maar Peter kan zich voorstellen dat de leraar dat zo heeft opgevat.

Op zich heeft Hector wel goede cijfers voor wiskunde dus waar de breuk nu zit tussen hem en de leraar is nog steeds niet helemaal duidelijk. Nadeel is dan weer wel dat hij morgen om 08:00 uur weer op school moet zijn om zich te melden. Wat er dan gaat gebeuren is onduidelijk want bij 3 gele kaarten volgt er een schorsing en hij heeft er nu 3.

Vanmorgen heeft Peter de bedden verschoond, hond uitgelaten, huis schoongemaakt, opgeruimd, etc, etc en ook alvast een taart besteld bij de Hema. Die taart is pas voor 21 oktober maar omdat we volgende week even naar Ibiza gaan moeten we nu alvast allemaal dingen regelen. Zo ook slaapplekken in huis voor het staatsbezoek uit 020. Probleem was alleen dat je daarvoor weer 30 verhuisdozen aan de kant moet zetten om een goede slaapplek te creëren…

Vanmiddag kwam ook de koelkast en kan Peter eindelijk weer gekoelde cava drinken 😉 Naast de koelkast kwamen vanmiddag ook de ontbrekende delen voor onze nieuwe eetkamerstoelen, een camera voor vakantie en een iPad. Blaftechnisch gezien dus een topdag voor Trûlah die helemaal los is gegaan met 4 busjes inclusief bezorgers.
Aan het eind van de middag moest Peter alvast Trûlah haar spullen (eten en koekjes) pakken want ze gaat ook op herfstvakantie. Als Peter en Hector op Ibiza zijn gaat ze logeren bij Eef en Hans van de Roedel. Hector heeft al bedacht hoe hij haar weer gaat ophalen over iets meer dan een week…. Hij mist haar nu al en dat is niet zo gek als je terugdenkt aan deze zomer.

Hector zijn schoolfeest was aan het begin een beetje saai maar hij kwam toch helemaal blij thuis. Dat had vermoedelijk meer te maken met een slagroomgevecht wat hij na het feest had gehad met een meisje van school…. verdere details ontbreken 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *