De vooruitzichten voor komende week :-)

We hebben jullie even verlaten. Hieronder de vooruitzichten voor ons de komende week. Jahaaa we hebben zonnebrand smeersels meegenomen…. Bij jullie is het trouwens ook best lekker weer!
Het klinkt misschien raar maar het is goed om er even uit te zijn. Hector zijn eerste schoolweken waren behoorlijk intensief en dus is hij hard toe aan herfstvakantie. Peter is redelijk opgebrand omdat hij de afgelopen weken het huis heeft opgeruimd. In die weken vloog een groot deel van het leven van Marlies in de vorm van spullen voorbij. Dat was heftig en zo ontdekte Peter ook dingen over Marlies waaruit bleek dat ze nog sterker was dan iedereen al dacht. Haar eigen leed wilde ze met niemand delen maar ze schreef het zo hier en daar wel op, op papiertjes in huis. Die papiertjes gaven Peter weer nieuwe inzichten maar ook ongeloof waarom ze haar leed niet heeft gedeeld. Vooral aantekeningen over chronische migraine sinds april waren schokkend. Tegen ons zei ze dat ze moe was en dat ze af en toe hoofdpijn had. De oorzaak weten we inmiddels maar het is heftig om te zien hoe ze heeft moeten worstelen met pijn.

Peter moest gisteren ook een griepprik halen en kwam daar ook de dappere huisarts tegen die Marlies uit haar lijden heeft verlost. Peter gaf aan dat het bijzonder was dat ze dat kon. Ze gaf aan dat het bij haar beroep hoort. We hebben afgesproken om er binnenkort samen met Hector en Georgina nog eens over te praten. Iedereen heeft wel vragen en daar moet je over praten omdat dat beter is. Dat Marlies haar naasten niet wilde belasten met haar leed kon de huisarts beamen. Marlies ging over haar eigen leven en niemand anders…. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *