We zijn in het verkeerde land geboren

Zoals we gisteren al schreven zijn we even een weekje op Ibiza. Het is hier lekker weer en net als op Curaçao afgelopen zomer heb je meteen als je uit het vliegtuig stapt het gevoel dat je in het verkeerde land bent geboren. Dat heeft vooral met de temperatuur te maken maar de zee is hier ook al best koud. Marlies loopt natuurlijk ook als een rode draad door onze eerste vakantiedag. Dat Peter goed op Hector let qua eten zal niet altijd even leuk zijn op vakantie maar dat is wel iets wat we hebben geërfd van Marlies en dus moeten overnemen en vooral uitvoeren.

Vanmorgen zijn we na het ontbijt in zee gaan zwemmen en dat was best koud,. De kou zat al een beetje in ons lichaam omdat Hector de airconditioning in onze hotelkamer vannacht had ingesteld op 16 graden dus Peter was al bevroren. Het is lekker rustig op Ibiza en dat is fijn.

In de middag hebben we met de drones gevlogen bij het topje van Atlantis. Dat is een legende want in werkelijkheid is het een steengroeve en dat is met de drone goed te zien. het ligt vlakbij het rotseiland Es Vedra wat nog veel meer legendes heeft. Er vliegen UFO’s volgens de verhalen.

Wat wel klopt is dat het eiland heel veel metalen en mineralen bevat waardoor het een sterk magnetisch veld heeft. Daar kunnen drones behoorlijk van in de war raken maar die van ons hebben het overleefd. Het eiland staat bekend als derde meest magnetische veld op aarde en dat is dan weer best bijzonder.

Voor de rest doen de mannen van Atlantis hun naam eer aan en missen ze Marlies ook op Ibiza. We zijn ook aan het SnapChatten en dat is best even wennen…. De snaps snappen we niet maar saven we in onze camerarol van de iPad en dan maken we er via iMovie weer een filmpje van…. YouTube heeft moeite om de video’s te verwerken dus als je nog niets ziet dan ligt het daar aan. Morgen meer 🙂

Een gedachte over “We zijn in het verkeerde land geboren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *