Vloggen met een snapchat brilletje

We zijn vandaag naar de haven geweest van Sant Antoni de Portmany. Daar zijn iets meer winkels dan de plek waar we nu zitten maar daar is ook café del Mar. Voor wie het niets zegt, het is een wereldberoemd café wat bekend is om zijn goede ligging om de zonsondergang te aanschouwen. Het café heeft ook een wereldberoemd platenlabel wat al meer dan 10 miljoen platen heeft verkocht. De cd’s zijn vooral compilaties van nummers die de DJ’s in café del Mar draaien. De lounge nummers sluiten naadloos  aan bij de zonsondergang van de dag die men ook wel de Balearic Beat-sound noemt en daar zijn ze trots op, op Ibiza.

We hebben het vandaag redelijk rustig aan gedaan en vooral lekker in de zon gezeten. Qua calorieën was het een slechte dag. Die gaan we morgen wel weer verbranden.

We hebben nog even gevlogen met de drone maar door magnetische storingen raakten we al gauw de verbinding tussen de drone en de controller kwijt. Best lastig als je boven zee vliegt om een selfie te maken…. Café del Mar was leuk om te zien maar de zonsondergang op Texel of Scheveningen is net zo mooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *