Jarig zijn zonder Marlies

Het was vandaag de verjaardag van Hector en ook de eerste keer zonder Marlies. Dat is raar en dat hangt toch als een soort donkere wolk over een dag die vrolijk zou moeten zijn. Het weer werkte ook al niet mee want het was bewolkt en het regende af en toe. Hector wil vooral niet dat iedereen in het hotel weet dat hij jarig is dus we hebben het daar bescheiden gevierd. In de ochtend hebben we met de drones gevlogen, meervoud inderdaad omdat Hector een drone heeft gekregen voor zijn verjaardag. Dat zal best overdreven zijn maar Peter denkt dat hij het dit jaar meer dan ooit heeft verdiend. Hector doet het namelijk heel goed ondanks de ellende deze zomer en het is bijzonder hoe lief en vrolijk hij blijft. 

In de middag hebben we op onze iPads films gekeken en moesten we een beetje bijkomen van al die dagen dat we veel te laat naar bed zijn gegaan. Marlies missen we natuurlijk erg op zo’n dag als dit en dat zit hem niet in 2 taartjes kopen in plaats van drie. Dat heeft vooral te maken met de dingen die we altijd met z’n drieën hebben gedaan. Zo gingen we vorig jaar nog eten bij Garoeda en nu met z’n tweeën bij een restaurant met uitzicht op zee. Dat is ook leuk en gezellig maar we missen Marlies dan wel heel erg. Net zoals vandaag om 00:01 uur toen Hector net 1 minuut jarig was, toen moesten we allebei huilen….. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *