Plannen voor orde en regelmaat

De vakantie afgelopen week op Ibiza was goed, goed omdat we even weg waren uit de dagelijkse rompslomp maar ook goed om ook echt helemaal even samen te zijn. Hector zijn eerste verjaardag zonder zijn moeder was vreemd, we moesten allebei huilen toen Hector eindelijk jarig was. Marlies vierde het vast mee vanaf haar wolk maar sommige virtuele dingen passen niet op dit soort dagen. Het was een verjaardag met een rouwrandje en dat is naar. Samen doen we het goed en dat is ook belangrijk. Hoe we het samen gaan oppakken na de vakantie was tijdens deze vakantie onbespreekbaar voor Hector dus dat is nog een punt van aandacht voor daarna. Peter krijgt af en toe van die lekkere opbouwende antwoorden als “je kan je kind s’avonds toch niet alleen laten” en dat helpt ook niet echt mee. Feit is dat we dat op enig moment gewoon wel gaan doen alleen moeten we daar nog een datum voor prikken. Morgen vliegen we terug naar Nederland en zaterdag vieren we Hector zijn verjaardag. Zondag moeten we dan maar eens orde in de resterende chaos gaan scheppen want er moet ook weer gewerkt worden…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *