De kogel is door de kerk maar we gaan niet over een nacht ijs…

Hector is vandaag voor het eerst na de herfstvakantie weer naar school gegaan en dat ging goed. Hij was alleen even tijdens Frans in slaap gevallen maar de eerste schooldag zit er weer op. We zijn allebei doodop en dat kan komen door onze week op Ibiza of dat we nu eindelijk weer een beetje landen op aarde. Als je samen een week weg bent geweest krijg je toch op een of andere manier een klap als je weer thuis komt. Peter heeft nog steeds een soort gevoel alsof hij in elkaar geslagen is maar dan zonder blauwe plekken.

Het was vorige week nog onbespreekbaar maar Hector zei vanavond dat hij er klaar voor is als Peter weer s’avonds gaat werken. Dat is een mijlpaal maar pubers moet je het altijd de volgende dag nog een keer goed vragen omdat hun gedachtegang de volgende dag weer heel anders kan zijn.

Morgen is het spannend want dan heeft hij weer wiskunde les en daar scoort Hector best goed maar zijn docent wiskunde moet Hector niet en dat is lastig. Toen hij Hector laatst de klas uitstuurde noemde hij Hector een idioot en dat steekt Hector. Volgens Hector mag dat andersom ook niet dus waarom mag de leraar dat wel….

Ook bijzonder vandaag, Dolf de ? heeft besloten dat Trûlah ook op het Nieuw-Zeelandse schapenvacht op de bank mag. Blijkbaar ligt het zo lekker dat ze daar geen ruzie over gaan maken. Als je huisdieren hebt kunnen we je het echt aanraden.

Een gedachte over “De kogel is door de kerk maar we gaan niet over een nacht ijs…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *