Verslapen, vooruitgang en lekker eten

Hector had zich vanmorgen verslapen dus we hadden een jumpstart vandaag en hij had mazzel dat zijn vader tegenwoordig ook midden in de nacht opstaat want anders was het echt mis gegaan.

Als we een selfie maken met Trûlah dan ziet ze soms zichzelf en gaat ze grommen, erg grappig. Hector is gelukkig op tijd op school gekomen en hopelijk verslaapt hij zich morgen niet nog een keer. Zo’n start van de dag die halsoverkop verloopt is niet fijn. Peter heeft weer schoongemaakt, rekeningen betaald en dingen opgelost die niet op te lossen zijn omdat Nederland aan elkaar hangt van de domme regeltjes.

Bij het invullen van formulieren kan Peter zich soms niet meer inhouden. We krijgen binnenkort vast de jeugdgezondheidszorg op bezoek. De fiscus werkt ook al niet echt mee want het stopzetten van een maandelijkse voorlopige teruggaaf duurt gemiddeld zo’n 4 maanden. Daarbij kan Peter het niet stopzetten omdat Marlies dan mee moet ondertekenen want we zijn geregistreerde fiscale partners in 2017. Peter kan natuurlijk wel met haar digi-ID inloggen en haar handtekening zetten maar technisch gezien is dat fraude dus moet hij een machtiging aanvragen zodat hij voor Marlies kan tekenen. Andere opties hebben ze niet bij de fiscus. Papierwerk wat vooral veel tijd kost.

Tegen 15:00 uur was Hector weer thuis en hebben we samen lunch gemaakt. We hebben daar weer de avonddiensten van Peter besproken en alles staat op groen. We moeten de komende weken nog wat puntjes op de i zetten maar we hebben een manier gevonden hoe Hector veilig en prettig thuis kan zijn als Peter er niet is. Daarbij hebben we ook achtervang van onze lieve buren, bijna de halve straat inmiddels en dat is echt heel lief.

Om de nieuwe mijlpaal te vieren hebben we s’avonds samen Chinees fondue gegeten. Dat is ook redelijk gezond want je kookt je groenten en wat kalkoenfilet in bouillon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *