Het to do lijstje wat maar niet afkomt….

In het NOS radio 1 Journaal vanmorgen een interessant verhaal over radioloog Wouter Veldhuis die een app heeft gemaakt waarmee patiënten thuis naar CT of MRI-scans kunnen kijken. Wij willen de scans van Marlies ook graag hebben dus is Peter meteen gaan kijken hoe hij aan de app zou kunnen komen. Helaas bleek al snel dat de app alleen beschikbaar is voor patiënten van het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Het is in ieder geval nog iets wat op onze to do lijst staat. Net zoals de kamer propvol met dozen met kleding, boeken en schoenen, de papierwinkel en de verdere afwerking van het graf van Marlies.

Zoals jullie weten hebben we niet voor grafstenen gekozen omdat, dat niet bij Marlies past en omdat Hector vaak bij Marlies langs wil gaan. Dan past zo’n koud stuk natuursteen niet. Belgisch hardsteen vinden we mooi voor thuis op de vloer… Linksboven zie je wat we nu hebben en rechts ter inspiratie. Het idee is nu om een mozaïek te maken van steentjes naar eigen ontwerp. Daar moet haar connectie met de TU-Delft ook in terugkomen.

In het kader van less is more zouden we er ook voor kunnen kiezen om een kist neer te zetten op de plek waar het graf van Marlies is. Dan kan iedereen op de bovenkant van de kist iets persoonlijks schrijven. Zeg maar net zoals we dat met Marlies haar kist hebben gedaan op haar begrafenis maar die is nu onder de grond verdwenen. Het is in ieder geval iets wat we nooit eerder hebben gezien en beter dan zo’n lelijke lap natuursteen. Aan de bovenkant staat dan nog steeds het gedenkteken wat we hebben laten maken via Laserbeest. Op de kist kunnen we dan nog een gedeelte laten graveren door Laserbeest van het logo wat Tugba voor ons en vooral voor Marlies heeft ontworpen. Keuzes…..

We hebben vanavond curry, Saag paneer en Peshwari Naan gegeten van Little Nepal en dat was heerlijk. In plaats van Pellegrino voor een keertje Cola zero omdat dat beter bij het eten past. Ditmaal ook voor de buis omdat we natuurlijk naar de presentatie van het nieuwe kabinet moesten kijken. Hector had geen problemen met de witte schoenen van vicepremier de Jonge 😉 Peter viel op dat Ollongren lieslaarzen had aangetrokken op het bordes maar daar hoor je dan weer niemand over…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *