Kim kan op de knop drukken….

We hebben afgelopen weken in doodsangst gezeten maar ze zijn binnen, Hector zijn jodium tabletten. Tegen de tijd dat we ze ooit nodig hebben weten we vast niet meer waar ze liggen maar als er iets geks aan de hand is in kerncentrale Doel in België of in Borssele dan heeft Hector zijn pilletjes.

Benieuwd of Hector ze ook mag gebruiken als Kim op de knop drukt. Peter neemt dan wel een extra glaasje Bobby’s.

Vandaag had Hector een redelijk korte dag op school en alles was goed gegaan en dat is fijn. Nu nog zijn cijfers wat omhoog zien te trekken. Peter heeft de hut gepoetst. Er zijn mensen die denken dat het bij ons in huis een puinhoop is maar sinds het vertrek van de werksters is er eigenlijk weinig op aan te merken. Peter mist de zon op Ibiza maar vandaag tijdens het uitlaten van Trûlah tussen de buien door was hij er nog even.

De sporen van het feest van vorige week zijn nog overal zichtbaar. De confetti op de tafels en de vloer is nat geworden en de kleuren zijn ingetrokken in het hout en het natuursteen. Dat ziet er op zich wel vrolijk uit maar we vrezen dat het ook nooit meer weg gaat. Buiten in het gras ligt ook nog kilo’s confetti. We denken nog aan een napalm momentje om dat op te lossen. De dieren nemen het elke dag weer mee in huis omdat de confetti aan hun poten blijft plakken als het nat is buiten. Verder zijn we samen nog steeds aan het landen en dat gaat goed.

Er is vandaag ook contact geweest met Tugba en Willem over de verdere afwerking van het graf van Marlies. Het idee van een kist die op de plek staat waar ze ligt gaan we verder uitwerken. Een kist van kunststof waarop het logo van Marlies is uitgesneden met een verwijzing naar de TU vinden we allemaal wel een goed idee. Net zoals de ruimte op de kist om daar persoonlijke teksten op te schrijven. De kist kan niet van hout worden gemaakt omdat hij dan te snel kapot gaat. Idee is nu om een kist te maken van kunststof maar dat moeten we nog verder uitwerken. Suggesties voor materiaal zijn welkom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *