Trûlah wil naar Marlies en haar vader kwam op bezoek

De nacht van vrijdag op zaterdag ging Trûlah s’nachts een aantal keer blaffen. Waren het kinderen in de buurt die halloween aan het vieren ware, inbrekers of iets anders? Op de Nest cam in de achtertuin was te zien dat het ging om een kat uit de buurt die vanuit de dakgoot Trûlah aan het uitdagen was.

Geen idee of alle honden het fijn vinden maar als Trûlah in het bos of in de polder een dood beest tegenkomt of liever nog de resten daarvan dan gaat ze daar in rollen. Zelfs met de storm van afgelopen weekend en met wind tegen als ze achter je loopt dan ruik je het nog. Vast de geur der geuren voor oerhonden maar niet voor mensen.

De geur is erger dan erg en moet er dan ook zo snel mogelijk af als je thuis komt. Na een flinke douchebeurt en 3 flessen hondenshampoo was de geur verdwenen. De badkamer had een Zeeuwse watersnoodramp look uit 1953 en de handdoeken waren voor het douchen al voorzien van een Trûlah keurmerk. Voordeel was wel dat Trûlah nu helemaal schoon was voor het feestje van Nitant die dit weekend 30 is geworden.

Zaterdagmiddag zijn we nog even naar het centrum geweest om inkopen te doen voor zondag en een cadeautje voor Nitant. Tijdens onze lunch in het Postkantoor stuurde Nitant Hector allemaal berichtjes of hij korting op pizza’s kon regelen. Dat kon Hector wel want buurjongen Thieme werkt na school vaak bij Domino’s en zo ook vandaag.

Van het lunchen kwam nog weinig terecht omdat Hector druk bezig was met app’en. Wonderbaarlijk ook hoe een 13-jarige al met iemand in het Engels kan communiceren….

Net toen Hector bijna met Thieme had afgesproken hoe of wat qua korting en bezorgen stuurde Nitant een berichtje dat hij zelf al iets geregeld had… Hector boos en Peter ook boos want halve middag een kind die in zijn telefoon zit te staren is ook niet grappig. We hebben er toen samen maar om het af te maken maar om 16:55 uur even een nepbericht tegenaan gegooid via Hector zijn telefoon en verder niet meer gereageerd 😉

Op weg naar het feestje van Nitant kwamen we langs de begraafplaats waar Marlies ligt en Trûlah rukte zich los en wilde per se naar binnen. Het zijn momenten waarop je gebroken hart blijkbaar nog meer kan breken…. Afschuwelijke momenten.

Het feest van Nitant was gezellig met lekkere taart en goede pizza’s van ciao ciao uit de houtoven! We hebben ook Nitant zijn nieuwe vriendin ontmoet en dat is niet diegene die om zijn nek hangt op de foto maar diegene met snor die links van hem staat 😉

De dag begon vandaag met het bezoek van Marlies haar vader en zijn vrouw Janny. Ze kwamen op bezoek voor de verjaardag van Hector en dat was lief. Het was voor het eerst dat we elkaar weer zagen na de begrafenis van Marlies en dus was het af en toe best wel even slikken en een traantje wegpinken. Dat je als vader je kind verliest is vermoedelijk nog erger dan wat Hector en Peter moeten doormaken. We hebben veel over Marlies gesproken onder het genot van een Maison Kelder gebakje en lunch en Hector kan lekkere cappuccino’s maken. Het was goed om elkaar weer te zien en dat gaan we vaker doen.

In de middag heeft Hector huiswerk gemaakt en daarna zijn we de Go-Ped en de hond in het bos gaan uitlaten. Dat werkt ontspannend en is goed om even alles te vergeten. We hebben ook afgesproken dat we de turbo-stand van de Go-Ped niet meer gaan gebruiken zonder helm. 15 km/u in plaats van 30km per uur door de polder of het bos is hard genoeg.

We hebben ook nog even met de drones gevlogen en we kunnen inmiddels wel stellen dat de DJI Spark de gadget van het jaar is. De onderste foto heeft Hector gemaakt met zijn Spark en toen moest er weer gegeten worden… Nasi kuning rames 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *