Plannen voor school en debatten die eindelijk weer ergens over gaan

Gisteren hadden we ons bijna verslapen en moesten we weer een jumpstart maken. Vandaag ging het allemaal wat soepeler. Toen Peter vanmorgen naar de Tweede Kamer aan het fietsen was ontving hij een sms via Magister (school) dat Hector een 7,2 had gehaald voor biologie. De dag begon dus erg goed.

Hector heeft vandaag via de zorgcoördinator op school tips gehad hoe hij zijn huiswerk wat beter kan plannen en indelen via een online agenda en dat is heel handig en lief dat ze hem daarbij helpen. Toen hij naar bed ging ontdekte hij alleen nog dat hij morgen een aardrijkskunde toets heeft die hij nog niet had geplanned en geleerd. Het is allemaal nog even wennen.

Het probleem met het blauwviolet licht van Peter zijn nieuwe computerbril is ook opgelost dankzij een zonnebril over de leesbril. De kleuren zijn zo perfect natuurgetrouw 😉

Vandaag stelde de Tweede Kamer via de fractievoorzitters vragen aan het nieuwe kabinet over de regeringsverklaring. Na weken van formeren was dit het eerste inhoudelijke debat en dat was mooi om in beeld te brengen en te volgen. Hierboven het uitzicht van Peter vandaag via zijn Snapchat spectacles bril. Morgen meer want dan gaat Rutte alle vragen die gesteld zijn beantwoorden.

De bovenstaande groothoek foto van Peter op Twitter die eigenlijk een afgebroken panorama foto is haalde ook nog het liveblog van de NOS en dat is leuk!

Aan het eind van de middag kwam Dave peter vervangen in de Tweede Kamer zodat hij weer naar huis kon om te moederen, de hond uit te laten, boodschappen te doen en te koken.

De vangst van vandaag waren burritos met afgegoten (half om half) gehakt, paprika, sla en tomaat plus wraps. De dieren koken tegenwoordig mee in de hoop dat er weer iets naar beneden valt. Dat gaat steeds beter dus ook de dieren eten steeds beter.

2 gedachten over “Plannen voor school en debatten die eindelijk weer ergens over gaan

  1. Hi Peter & Hector,
    Ik volg jullie vanaf het begin en zelfs tijdens onze vakantie in Zuid-|Afrika. Hebben heel veel respect hoe jullie met het verlies van Marlies omgaan en met alle praktische zaken er om heen. Hector nar de middelbare, Peter weer de draad oppakken en ‘s-avonds werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *