Nieuwe bank en verlatingsangst

Het duurde even maar Hector en Peter hebben vandaag eindelijk tijd gevonden om samen op zoek te gaan naar een nieuwe bank. De vorige was voor deze zomer al afgeschreven en nadat hij ook nog enige tijd buiten had gestaan omdat Marlies anders niet met haar gehuurde ziekenhuisbed in de hut kon was het door de Nederlandse natte moesson zomer gedaan met de bank. Doordat het weer nu ook in de bank zit plakt de bank als je erop gaat zitten. Peter schaamt zich al weken omdat het bezoek regelmatig blijft vastpakken aan de bank bij het opstaan. De “blijf nog even” plakbank gaan ze morgen vervangen voor een nieuw modelletje. Niks geen 10 weken levertijd maar gewoon vandaag gekocht en morgen in huis. Zo’n Ikea bank (dank voor de tip Astrid) is gezien ons huishouden met Trûlah ? en Dolfje ? best verstandig.

Doordat we vandaag veel te laat thuis kwamen hebben we pizza laten bezorgen door Ciao Ciao. Bij thuiskomst lag de hond achter de voordeur op ons te wachten in een geheel donker huis. Dat was wel een minpuntje…. Trûlah heeft sinds het “verdwijnen” van Marlies het idee dat wij (verlatingsangst) ook nooit meer thuiskomen als we langer dan 4 uur van huis zijn. Dat is nog een punt van aandacht….. Gelukkig voor haar en voor ons is het nu weekend en is de roedel weer samen 😉

Een gedachte over “Nieuwe bank en verlatingsangst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *