Poetsen, leren, slapen, vliegen, eten en doorrrrr

Vandaag was het poetsdag, deels noodgedwongen vanwege de fik in de tuin van afgelopen weekend. Dat was leuk dus dan is het schoonmaken ook minder erg. Tijdens het poetsen ontvingen we nog een foto van Willem die een bloemetje had gebracht bij Marlies. Lief!! We moeten het graf nog steeds verder afwerken maar de creatieve input om dat te doen ligt even stil. Hector is leading in het ontwerp en heeft het nu ook te druk met het maken van huiswerk.

Hector heeft vandaag hard geleerd voor een biologie toets die hij morgen heeft. Hector mag morgen ook een toets Nederlands inhalen maar had geen tijd meer om die te leren. Morgen gaat hij vragen of hij die toets op een andere dag mag maken.

Peter heeft vandaag zuurkoolstampot met ballen gemaakt en volgens Hector was het heerlijk. Misschien zijn 9 mini gehaktballetjes wat overdreven maar alles voor een 4-persoons huishouden is weer op gegaan, zonder hulp van de beesten.

Aan de beesten kan je goed merken dat het kouder aan het worden is. Dolf en Trûlah zijn in ieder geval blij met de nieuwe bank. Ze liggen al uren samen te pitten. Alleen tijdens Pauw was er een fragment van Gerard Joling waar hij heel hoog aan het zingen was, toen ging Trûlah ineens meejanken. Erg grappig.

Peter heeft de nieuwe Sphere functie van de DJI Sprark nog even getest tijdens het uitlaten van Trûlah. Helaas was het al weer bijna donker maar morgen nieuwe poging bij daglicht….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *