Hector ziek maar ook superblij met zijn nieuwe typemachine :-)

Hector voelde zich vanmorgen niet lekker en vroeg of hij thuis mocht blijven. Omdat hij daar nooit misbruik van maakt en vervolgens een uur later achter de iPad zit mocht dat natuurlijk.

Als je ziek bent, ben je ziek. Die ziekte heet vermoedelijk oververmoeidheid want nadat Peter Trûlah had uitgelaten in een prachtige sprookjesachtige wereld met mist, dauw, rijp en zon zijn we allebei tot 12:00 uur in slaap gevallen.

We werden weer wakker door Trûlah die door de brievenbus de postbode op wilde eten. Peter is daarna met Trûlah naar het bos geweest en heeft nog even een Sphere bij daglicht gemaakt. Deze is al beter gelukt. Als je op deze link klikt zie je (in een nieuw tabblad) een foto met een hogere resolutie.

Hector had goed nieuws van de TU Delft. Het MacBook pro van Marlies wat we onlangs hadden ingeleverd met de vraag of Hector het niet kon overnemen (omdat hij daar altijd zijn huiswerk op maakt) was inmiddels afgeschreven en hij mag het hebben. Hector helemaal blij en Peter kreeg meteen te horen van Hector dat hij nu een groter en vooral sneller MacBook Pro heeft. Peter stelde nog voor om te ruilen maar dat zit er niet in.?

In de middag is Peter naar Den Haag geweest om te vergaderen en even bij te praten. Het was fijn om de NOS-familie op de redactie weer te zien. Vanaf december gaat Peter weer s’avonds werken en daarmee ook fulltime.

Op het werk ook nog een mooie anekdote van collega Annemarie. Op de trouwdag van Marlies en Peter in het ziekenhuis bedachten een aantal collega’s op de redactie om bloemen te laten bezorgen. In Den Haag was er op dat moment geen bloemist beschikbaar die bloemen kon afleveren in het ziekenhuis waarop Annemarie besloot om zelf de bloemen naar het ziekenhuis te brengen. Ze omschreef dat het halve ziekenhuis in tranen was vanwege het huwelijk en dat, dat zo’n indruk op haar had gemaakt. Het zijn juist dit soort verhalen die achteraf mooi zijn om te horen. Hector en ik zaten er op dat moment middenin en hebben dat nauwelijks meegekregen. Daarbij ook weer superlief dat ze helemaal naar het ziekenhuis is gereden om een bos bloemen te brengen 🙂

Nadat Hector bij de TU Delft was geweest om zijn MacBook op te halen is hij nog even bij Marlies geweest om een bloemetje te brengen. Marlies heeft nu ook een buurman of vrouw maar dat is nog niet helemaal duidelijk. De bloemen die Willem gisteren heeft gebracht staan er ook mooi bij!

Willem stuurde in onze WhatsApp groep “het graf van Marlies” het bovenstaande ontwerp voor de afwerking van het graf van Marlies. De tulp aan de onderkant is een verwijzing naar de Delftulip community (sociaal netwerk) wat Marlies heeft opgezet voor internationale studenten. De twee stroken daarboven zijn van acrylaat en daarop kan iedereen een persoonlijke tekst schrijven met viltstift. De 2 stroken daarboven zijn voor voor planten (al of niet met vazen erin verwerkt) en daar weer boven een verdiept hart volgens het ontwerp van Hector.

Het bezoek van Peter aan Den Haag was iets uitgelopen zodat we pas om 20:45 uur gingen eten. Dit keer pasta en Thaise kip kashew uit de magnetron van de Marqt. Als Peter weer s’avonds gaat werken gaat de Marqt vast hofleverancier van Hector worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *