Hector in de Ziggo Dome en Peter alleen thuis met allemaal bedelende kinderen….

Zaterdag was het niet alleen het sint-maartensfeest maar blijkbaar ook singles day. Peter had er nog nooit van gehoord maar valt nu wel in de doelgroep. We hebben dit jaar geen snoepjes gegeven aan bedelende kindertjes die liedjes zingen. Niet omdat we dat niet willen maar vooral vanwege Trûlah. Peter hoorde ze wel zingen in de buurt en dat was heel schattig om te horen.

Hector was niet thuis want hij was samen met Siep uitgenodigd door Oscar om naar de SpaceXperience Live in de Ziggo Dome te gaan.

Het evenement was omdat de ruimtevaart zestig jaar bestaat en André Kuipers maakte er volgens Hector een prachtige show  van. Trijntje Oosterhuis was er ook voor de muzikale omlijsting.

Hector heeft een paar video’s gemaakt en die heeft hij midden in de nacht nog aan Peter laten zien. Ondertussen maakt hij er dan meteen even een compilatie van in Final Cut Pro…..

Hierboven nog een clipje die Hector met zijn SnapChat Spectacles heeft gemaakt. Hector heeft zich super vermaakt en Dimitri, Ellen en Lotte waren er ook bij en natuurlijk superlief dat ze Hector hebben meegenomen als cadeau voor zijn verjaardag 🙂

We hebben s’nachts nog samen Trûlah uitgelaten in het park waar het pikkedonker en erg koud was. Peter heeft nog snel een snapshot gemaakt met de RX0 en die werkt ook goed in het donker met een klein beetje licht. Geen ruis, als je weet hoe je hem moet instellen..

Zondag hebben we lekker uitgeslapen. In de middag heeft Peter de hut nog wat gepoetst, de zomerkleding opgeruimd, gewassen en de rest van de winterkleding tevoorschijn gehaald. Hector heeft huiswerk gemaakt en toen Peter met Trûlah ging wandelen in de polder is hij thuis gebleven omdat het zo’n rotweer was. Hector heeft ook nog een vriendin van de oma van Marlies te woord gestaan die nog niet wist dat Marlies was overleden. Ze had al een paar keer gebeld en we hadden natuurlijk al veel eerder willen terug bellen maar een hoog bejaarde met zo’n boodschap via de telefoon op de hoogte stellen is best eng. Straks blijft ze er in…. Hector heeft haar vandaag terug gebeld en het rustig verteld en ze leeft nog 🙂 Zonder gekheid, het is knap dat iemand van 13 jaar dat nu al kan. Het geeft ook een beetje weer hoe snel Hector volwassen is geworden het afgelopen half jaar… Peter is daar best trots op maar hoopt ook dat hij hier en daar nog wel kind puber kan zijn.

Net als gisteren was het weer een treurige dag in de polder. Je zou er bijna een winterdepressie van krijgen…. Gelukkig hebben we daar geen last van en hebben we s’avonds samen voor de buis hamburgers gegeten. Morgen gaan we wel weer gezond doen… of niet 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *