SuperFish, heel veel koffie maar geen automaat en zere knieën

Vanmorgen zaten we ineens weer in het vreselijke ritme van vroeg opstaan. Hector naar school en Peter het land in om een 7S SuperFish surfboard op te halen. Iets met Marktplaats, Sea Shephard, special limited edition en omdat we hem samen graag willen hebben.

Bijzonder is ook dat er al maanden lang elke dag bij ons in de tuin een ekster langs komt om druiven te eten. Die zitten nog aan een struik in de tuin en blijkbaar zijn we een vaste stek op zijn route om eten te verzamelen.

In de middag zijn we bij de huisarts geweest om naar Hector zijn knieën te kijken. Hij heeft er last van maar het is niet zo schokkend dat er iets moet gebeuren. Het valt in de categorie gaat vanzelf weer over. Inmiddels duurt dat al meer dan een jaar en kan hij niet meer sporten van de pijn. Fysiotherapie heeft niet echt geholpen en dus moeten we op zoek naar belasting van de knieën die weinig pijn veroorzaakt. Zwemmen is goed maar ook wandelen. Dat laatste kan hij binnenkort even niet meer want Hector heeft ook last van een ingegroeide teennagel. Daar gaan ze binnenkort wat aan doen. Peter heeft dat ooit ook gehad en dat is niet grappig. Zeer pijnlijke verdoving 🙁

Na de huisarts zijn we samen naar de Appie XXL gegaan en hebben we voor de komende 3 dagen eten ingeslagen. De mevrouw van de traiteur-afdeling wist ons nog te melden dat ze vanaf volgende week weer nieuwe kant en klaar maaltijden voor ons heeft. Vandaag hebben we pasta, lasagne en bitterballen gegeten. Dat laatste is slecht maar deze komen uit de oven en we hadden ze al heel lang niet meer gegeten.

Vandaag kwam ook onze nieuwe koffie via Kookpunt.nl Idee is als volgt, je koopt voor een jaar koffie en krijgt daarbij dan een La Piccola Piccola espressomachine cadeau. Probleem in ons geval was alleen dat er bij de zending een verkeerd koffiezetapperaat zat zodat Peter morgen weer naar Rotterdam moet om hem om te ruilen…. maar de koffie is binnen en het leek bij de voordeur wel Sinterklaas. Lief ook van buurvrouw Esther dat ze de eerste doos al had aangenomen omdat we niet thuis waren. Bij de tweede doos kwamen Peter en Trûlah gelukkig net de hoek om van een wandeling in de polder.

We switchen van Nespresso naar Lucaffé ESE servings uit Italië omdat, dat op jaarbasis ruim €600 scheelt en omdat we te lui zijn om de aluminium Nespresso koffiecapsules te verzamelen om te recyclen. De Italiaanse espresso van Lucaffé schenken ze vaak ook in restaurants en volgens de experts smaakt het precies zo zoals de Italianen het drinken.

Peter kijkt nu uit op een Limited Edition seven superfish van Sea Shephard die zo mooi is dat hij best wel even op ons nieuwe bureau in de woonkamer mag staan….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *