Nieuwe vlag, nieuwe koffie en de nieuwe bank is door de beesten geannexeerd

Trûlah lag vanmorgen al bij de voordeur te wachten omdat ze wist dat de Roedel haar zou komen ophalen. Het was mooi om te zien hoe blij ze was toen Katja haar kwam ophalen. Ze leest ons blog ook en dat is leuk om te horen 🙂

Hector had vandaag 3 toetsen (wiskunde en 2 van Nederlands) en volgens hem zijn ze redelijk goed gegaan. Toen hij uit school kwam belde hij Peter om te vragen hoe laat hij weer thuis zou komen…

Dat duurde even want Peter was aan het werk in de Tweede Kamer. Daar was iedereen druk bezig met een nieuw “hoogtepunt” in de parlementaire geschiedenis, de nationale driekleur staat sinds vanmiddag in de plenaire zaal. Op twitter hadden ze de voet van de vlag binnen 5 minuten vervangen door een kaasblokje. De vlag heeft namelijk ook wel wat weg van een Hollands kaasprikkertje. Hij staat in het shot ook een beetje vreemd en onwennig ver weg bij Khadija Arib.

Ondertussen heeft Hector thuis huiswerk gemaakt en DHL vervloekt omdat er een pakketje met CAT.1 vuurwerk bezorgd zou worden maar dat kwam natuurlijk weer niet. Uiteindelijk bleek dat het bij buren verderop in de straat was bezorgd want daar stond het keurig op de verwarming in de hal op hem te wachten 🙂 Dat vuurwerk mag je overigens het hele jaar door kopen en afsteken en het knalt niet (hard).

We hebben vandaag pizza met salade gegeten en dat was lekker. Na het eten hebben we onze La Piccola Piccola Espressomachine getest en de koffie is heerlijk. Je bent meteen weer helemaal wakker. De beesten hebben de nieuwe bank ingenomen en als Trûlah zich uitrekt past ze er nog net op…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *