Vroeg opstaan is niet onze hobby maar er was vandaag ook veel licht in de duisternis

Vanmorgen begon de dag iets te vroeg en hadden we allebei een beetje een kater van het late naar bed gaan. Het was gisteren weer super gezellig maar als je s’avonds doorgaat dan moet dat van Peter ook in de ochtend. Hector ging naar school voor een korte dag en Peter met Trûlah naar de polder waar het prachtig herfstweer was.

In de middag hebben we samen geluncht en onze spullen gepakt om naar GLOW in Eindhoven te gaan. Omdat Trûlah moeilijk (lang) alleen kan zijn heeft Hugo op haar gepast en dat is natuurlijk ook weer superlief.

Mocht je inspiratie hebben om ook te gaan, morgen zaterdag 18 november is de laatste dag van GLOW wat al jaren in de top 10 staat van de beste lichtfestivals ter wereld. Er zijn 29 lichtkunstwerken te zien van geheel uitgelichte kerken tot unieke bijzondere projecten die gemaakt zijn door internationale lichtkunstenaars. Treinkaartjes met korting kan je kopen via deze link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *