De dagen worden steeds korter en we gaan nog steeds veel te laat naar bed….

Zaterdag was de dag dat we moesten bijkomen van ons bezoek aan GLOW in Eindhoven en de voorgaande (school) week. Hector heeft keurig huiswerk gemaakt en zijn kamer opgeruimd.

In de polder was het koud en regenachtig en de dagen worden steeds korter. Toch is het net na zonsondergang in het blauwe uurtje nog best wel mooi. Omdat de Sint weer in het land is hebben we moorkoppen gegeten, dat vonden we wel toepasselijk bij de oneindige zwarte pieten discussie.

Zondag moest Hector nog steeds bijkomen en huiswerk maken. Peter is met Trûlah de polder in geweest en heeft daar de GoPro en de Sony RX0 wat verder getest.

Mocht je geïnteresseerd zijn, links de fotokwaliteit van de Sony en rechts van de GoPro. De beeldchip in de RX0 is veel groter en dus ook beter in staat om een veel gedetailleerder beeld te registreren.

Dat is goed zichtbaar in de bovenstaande foto. Met het huidige weer met weinig licht is zo’n foto ook bijna niet meer te maken met je iPhone. Vandaar de interesse van Peter in de RX0. Wellicht schrijft hij er binnenkort nog een review over op MobileMac.

Aan het eind van de middag zijn we samen met Trûlah naar de verjaardag van Jack gegaan. Het was er erg gezellig en we hebben ons vermaakt met lekkere taart! en gezellig gesproken met (bijna) iedereen. Marlies kwam natuurlijk ook ter sprake en het blijft steeds weer een soort rare film waar we in zitten. Wel goed dat de meeste mensen die we spreken het ook niet kunnen vatten. Zo staan wij er ook nog steeds zelf een beetje in.

Uiteindelijk gingen we weer als laatste naar huis, moest Hector nog douchen en wat huiswerk maken en lag hij weer veel te laat in bed. Peter voelt zich op dat soort momenten echt een slechte vader en moeder…. Benieuwd of we morgen op tijd wakker kunnen worden…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *