Opladen door te slapen

Hector was vanmorgen nog net zo moe als toen hij gisteren naar bed ging en sliep dwars door zijn wekkers heen. Peter was wel op tijd wakker maar ook zo gaar als boter. We besloten om een black thursday te houden want we waren de afgelopen twee dagen heel erg verdrietig. Dat kost veel energie en als je die niet over hebt moet je die bijladen met slaap. Hector heeft dat gedaan tot 11:00 uur en Peter tot 13:30 uur…

Aan het eind van de middag dachten we nog even snel een Nest camera op te hangen in de voortuin maar dat was wishful thinking. Tijdens het installeren brak er een stuk af van het ventilatierooster van de afzuigkap, was de helft van het gereedschap weer zoek, was het ineens helemaal donker, braken er schroeven af en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Niet echt bevordelijk voor het humeur van Peter wat de laatste maanden toch behoorlijk goed was. Na een bezoek aan de Gamma en 3 uur knutselen hing de camera en is het ventilatierooster van de afzuigkap vervangen.

Belangrijkste is dat de Nest camera hangt en dat is prettig voor Hector als hij s’avonds alleen thuis is. Zo kan hij zien wie er voor de deur staat. Met Trûlah is zo’n ding eigenlijk overbodig maar soms is het gewoon handig als je even kan spieken wat er aan de hand is voor de deur. Het shot moeten we nog even tweaken maar daar hadden we vandaag geen tijd meer voor.

2 uur later dan gedacht hebben we pasta gegeten en Hector is redelijk op tijd naar bed gegaan. Nog steeds te laat maar daar werken we aan. Vandaag geen huilsessie voor het slapen gaan omdat we dat ook in het weekend kunnen doen volgens Hector 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *