Cyber Monday was hier vooral een poetsdag

Na de spam van Black Friday bleek vanmorgen in de mail dat ze in Nederland nu ook Cyber Monday ontdekt hebben met allemaal aanbiedingen die geen aanbiedingen zijn. Bij ons thuis was het vandaag vooral poetsdag. Peter doet dat nog steeds zelf en ziet het ook een beetje als een workout. Schoonmaken in onze mancave  is een beetje vergelijkbaar met een paar uur naar de sportschool gaan. Hector had 4 maanden geleden besloten dat hij mee zou helpen met poetsen maar dat is niet haalbaar vanwege zijn drukke agenda op school. Peter heeft ook liever dat hij leert dan poetst.

Hector had een lange dag op school en dat is allemaal goed gegaan. Het was leuk op school zei hij toen hij thuis kwam. We hebben samen nog het 7S Sea Shepherd Super Fish Surfboard aan de muur gehangen in de huiskamer…..

Dat zou 4 maanden geleden ondenkbaar zijn geweest maar helaas wonen we inmiddels in een andere dimensie. We hopen niet dat de gaten die we hebben geboord bij de buren zijn uitgekomen in de keukenkastjes…. het surfboard zal in ieder geval niet snel naar beneden vallen 🙂

Terwijl Hector aan het leren was heeft Peter Trûlah uitgelaten in een ondergelopen polder en daarna boerenkool met beter leven rookworst gemaakt. De worst kwam van Gijs uit Barneveld maar die kan je gewoon in de supermarkt kopen. Hierna hoef je nooit meer een Unox rookworst, behalve als je lid bent van de SP… Oh ja de jus kwam uit een potje, aangemaakt met water….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *