Progressie in het ontwerp voor het graf van Marlies

Peter ontdekte vannacht via Facebook bij toeval Smashing Tiles Mozaïek in Delft. Die ontdekking kwam precies op het moment dat het ontwerp van het graf van Marlies een beetje in een impasse begon te raken. Zoals we eerder al schreven hebben we genoeg ideeën en hulp maar zijn de meeste ontwerpen niet echt uitvoerbaar. Daarbij verdient Marlies natuurlijk het beste design en de kans om dat te verwezenlijken is nu weer iets dichterbij gekomen alleen is het nog steeds wel vrij kostbaar als we het uitvoeren op een formaat van 180 x 80 cm. We zijn in ieder geval blij dat we Nan Deardorff-McClain hebben ontdekt die zich zelf omschrijft als urban art activist.Dat past ook wel weer bij ons en bij Marlies 😉

Dit is nu het idee, het prachtige logo van Tugba in mozaïek en daarbij of als aanvulling in het bestaande logo nog een verwijzing in mozaïek naar de TU Delft. Onderin komt het idee van Willem, stroken van wit keramiek waar bezoekers van het graf een persoonlijke boodschap op kunnen schrijven met gekleurde (non) permanent markers. Peter en Hector gaan snel een afspraak maken met Nan om de mogelijkheden te bespreken.

Vandaag was Peter aan het werk in de Kamer en Hector was rond 15:00 uur thuis. Daar plofte op dat moment net een GoPro Fusion in de brievenbus. We zijn benieuwd. Verder hebben we deze week benoemd als stampotten week want we hebben weer boerenkool gegeten.

De Bobby’s voorraad is ook weer op orde en we hebben iets vreselijks bij de Blokker besteld. We doen niet aan Sinterklaas maar we gaan wel voor het eerst in dit huis gourmetten dit weekend. Gewoon omdat heel Nederland dat blijkbaar ook doet. Dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven… Maandag weer witten 🙁

Toen Peter om 19:00 uur thuis kwam was Hector in de huiskamer de inhoud van vuurwerk bolletjes in een bakje aan het verzamelen. Toch maar even uitgelegd dat kruit de eigenschap heeft dat het redelijk onstabiel is als je er mee gaat rommelen. We hebben het buiten maar even aangestoken om ongelukken te voorkomen. Gelukkig was de vlam maar twee meter hoog dit keer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *