Een goed begin van het weekend!

We hebben vandaag in het centrum van Delft koffie gedronken met Nan van Smashing Tiles Mozaïek. Het was een fijn gesprek en we hebben goede afspraken gemaakt over de verdere afwerking van het graf van Marlies. Het idee is nu dat we een +/- 80 x 80 cm mozaïek maken van het prachtige logo wat Tugba heeft ontworpen voor Marlies. Er komt nog een verwijzing naar de TU Delft in het logo. Het mooie is ook dat we uiteindelijk onder begeleiding van Nan met een groep vrienden binnenkort op een zaterdagmiddag het mozaïek in het atelier van Nan gaan maken. Hector en Peter hebben er alle vertrouwen in dat het een prachtig kunstwerk gaat worden.

Na het gesprek hebben we nog even gauw een 360 graden foto genomen met de GoPro Fusion. Het is even wennen zo’n 360 graden camera. Je hoeft nooit meer ergens op te richten want hij registreert alles. Je kan daar later weer selecties uit maken of vreemde “little planet” effecten creëren. Met video werkt het ook zo. Uit een 5.2K Fusion video kan je meerdere shots selecteren van een gebeurtenis. Zeg maar 1 camera die tegelijkertijd meerdere shots aan het opnemen is. Onderwerp, tegenshot, topshot, zijshot etc, etc.

Van Danielle en Demi hadden we tijdens het feestje wat onlangs gaven ter ere van onze verjaardagen een cadeaubon gekregen om te gaan eten bij Japans restaurant Umai. Superleuk idee en we hebben daar vanavond heerlijk gegeten. Peter was zijn leesbril vergeten en kon de nummertjes op de menukaart bijna niet meer lezen maar Hector wel 🙂

Peter heeft nog pogingen gewaagd om Hector vis te laten eten maar sinds hij zijn Padi open water duikbrevet heeft gehaald wil hij nooit meer vis eten. Gelukkig waren er ook lekkere vleesjes en vegetarische gerechten.

Na het eten hebben we nog wat met de GoPro Fusion gespeeld op de markt in Delft. Peter is trots op Hector want vandaag had hij nog meer goede cijfers gehaald op school. Het gaat dus de goede kant op en hij had zelfs een voldoende voor geschiedenis zonder dat hij tijd had gehad om het te leren. Een teken voor Peter dat hij de stof goed heeft opgenomen tijdens de les en dat is positief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *