Gillend druk en voorbereidingen voor alleen thuis zijn….

Hector was vandaag naar school en had best wel een lange dag. Dat gaf Peter ruimte om te mailen over het ontwerp van het graf van Marlies en om de hut op te ruimen. Dat is met twee beesten in huis en een park naast de deur wat volledig onder water staat en omgeploegd is geen overbodige luxe. Als je hier dweilt is het water binnen 10 seconden pikzwart.

Zo’n poetsdag zorgt er in ieder geval wel voor dat je Apple Watch iedere keer weer helemaal op tilt gaat van die huisvlijt. Normaal verbrand je op een dag zo’n 510 calorieën maar als je schoonmaakt staat de teller aan het eind van de dag op 800 calorieën.

We hebben vanmiddag bij de Appie XXL boodschappen gedaan voor Hector want die is vanaf morgen 4 dagen home alone. Voor de komende 2 dagen heeft hij zelf eten uitgezocht. We vinden het allebei best wel een beetje spannend maar met Trûlah als waakhond, een huis vol Nest camera’s en FaceTime komen we vast een heel eind.

Het ontwerp van het graf van Marlies ziet er nu zo uit. Het is een vergevorderd concept maar het design van het logo zal nog worden aangepast en Hector maakt in het midden een hart van mosaic met daarbij een poot van Trûlah en Dolfje. Hoe hij het hart gaat maken qua vormgeving is nog niet duidelijk maar dit is het idee. Het onderste witte vlak is een ruimte waar bezoekers van het graf een boodschap kunnen achterlaten. Hoe we dat gaan uitvoeren is ook nog niet duidelijk daarom ziet het er in dit voorbeeld wat badkamertegel achtig uit 😉

Aan het eind van de middag zag het er zo uit in de polder. Had Kim Jong-un 5 keer op de knop gedrukt of waren het slechts condenssporen van vliegtuigen? Thuis kreeg Hector ondertussen pepernoten van Marijke die samen met de hulpsint pepernoten had gebakken. Ze waren heerlijk! Trûlah is helemaal los gegaan in het donker en was pikzwart toen ze thuis kwam in een schoon huis….

Een gedachte over “Gillend druk en voorbereidingen voor alleen thuis zijn….

  1. Mooi ontwerp mannen!
    En dat Walt een hulpsint is was schattig maar ik was Americo ?en heb dus de hele dag aan de leiband gelopen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *