Home alone dag 2 en het gaat ineens heel snel met de ideeën voor de afwerking van het graf

Hector had vandaag aan zijn zorgoördinator op school verteld dat hij nu s’avonds alleen thuis is. Ze komt daar later nog op terug vertelde Hector. Benieuwd wanneer we de kinderbescherming over de vloer krijgen 🙂 Feit is wel dat Hector het ook op dag 2 heel goed heeft gedaan. Zelf koken, huiswerk maken, hond uitlaten etc, etc.

Hierboven het eten van Hector van vandaag, zelf bedacht en uitgekozen. Salade met hertoginnenaardappelen en een likje mayo. Peter was in Den Haag waar het eerst heel druk zou worden maar later viel dat toch weer mee.

Vandaag kregen Hector en Peter ook de bovenstaande afbeelding van Willem in onze email inbox. Het is de perfecte visualisatie van wat we ongeveer willen en daarbij heeft hij ons nog even geholpen met de juiste afwerking van de rand van het graf. Wij dachten eerst aan een rand rondom het graf maar die rand moeten we gewoon verwerken in 3 tegels. Vermoedelijk wist iedereen dat inmiddels al alleen wij nog niet 🙂 Tugba gaat het logo nog aanpassen en Hector het ontwerp van het hart dus het gaat nog mooier worden dan het nu al is. Het ziet er nu dus als volgt uit:

Tegel 1: 80 x 70 cm met het logo van Tugba met boven, links en rechts een border
Tegel 2: 80 x 40 cm voor het hart van Hector, met alleen aan de zijkanten een border
Tegel 3: 80 x 70 cm voor de wensen-tegel van Willem. Met onder, links en rechts een border.

Willem heeft ook de wensen tegel aangepast en kwam op het briljante idee om daar tegeltjes te maken van 5 x 5 cm. Je krijgt dan als het ware Post-its notes waar iedereen boodschappen kan achterlaten. Deze notes kunnen eventueel ook nog in de rand terug komen. Prachtig idee en natuurlijk superlief van Willem dat hij zoveel tijd in zo’n mooie afbeelding heeft gestoken!!

Uiteindelijk willen we samen met een aantal vrienden en familie op een zaterdag(middag) onder begeleiding van Nan het mozaïek verwezenlijken tijdens een workshop. Nan maakt zelf het logo van Tugba omdat, dat ingewikkeld is om goed te maken. Het middelste logo wat Hector nog moet ontwerpen maken wij. Zo krijgen we een uniek kunstwerk wat ook nog eens bij Marlies past.

Een gedachte over “Home alone dag 2 en het gaat ineens heel snel met de ideeën voor de afwerking van het graf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *