De eerste week alleen thuis zit erop

Hector had vandaag schoolfeest en dus een beetje stress toen hij uit school kwam. Er was geen eten in huis en dus moest hij zelf Turkse pizza’s halen en Trûlah moest nog uit voordat hij ging feesten. Daarbij brak de voordeursleutel ook nog af in de deur en meer van dat soort dingen. Peter had die rampen overdag al gehad want de UPS had een pakketje zoek gemaakt en niemand wist natuurlijk waar dat was. Inmiddels hebben ze het weer gevonden maar als het twee dagen weg is, is dat best naar.

Doordat we naast de polder wonen is Trûlah elke keer als ze uit is geweest pikzwart. Peter heeft gisteren en vandaag drie keer een schone spijkerbroek moeten aantrekken omdat ze tegen hem aan was gesprongen. Als dat zo doorgaat kan hij volgende week in zijn boxershort naar Den haag. 
Peter was in Den Haag voor het gesprek met de minister president en voor Nieuwsuur. Ron deed het gesprek en hij had onlangs aan Rutte verteld over Marlies. Rutte condoleerde Peter vandaag en dat is niet alleen bijzonder maar natuurlijk ook superlief van de premier. Mensen denken vaak dat het een nep premier is die een toneelstukje speelt maar na meer dan 26 jaar werken in Den Haag en dus ook na Lubbers, Kok en Balkenende kan Peter wel stellen dat Rutte echt is zoals hij is.

Hector is op de fiets door het noodweer naar zijn schoolfeest gereden. Bij aankomst op school moest hij blazen. Peter dacht aan een politiefuik maar blijkbaar doen ze dat tegenwoordig bij de ingang van een schoolfeest. Heel goed. Daarna bleef het stil tot 00:21 uur en kwam Hector helemaal blij weer thuis. Het was een geweldig gezellig feest. We hebben samen nog even Trûlah uitgelaten en dat was fijn om nog even bij te praten.

Hector heeft de eerste week s’avonds alleen thuis goed overleefd en dat is fijn. Het zal in de toekomst af en toe best wel eens ingewikkeld zijn maar het begin is er. Trûlah was vanavond ook zo’n 4 uur home alone en we hebben geen klachten van de buren gehad dat ze heeft zitten huilen. Het gaat steeds een stukje beter met alles… en dan nu weekend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *