Het was een mooi wit weekend

Het weekend hebben we weer volop gevierd. Zaterdagmorgen moest Peter vroeg op want er moest ontbijt gehaald worden en Trûlah moest naar de Roedel boerderij om te logeren. Het plan was om naar het Amsterdam Light festival te gaan en daarna te eten in Faam.

Dat is uiteindelijk borrelen geworden in o.a. de SkyLounge en eten in Faam. Het Light Festival is nog tot januari dus we gaan nog wel een keer een poging wagen.

Het was in ieder geval gezellig met Hugo, Sanne, Wessel, Sjoerd, Marco, Astrid, Marieke Marlies, en Stammie.

Hector en Hugo hadden om de hoek bij Faam nog een Aldi ontdekt waar ze vuurwerk verkochten dus hun dag kon niet meer stuk. Ook leuk was het moment dat ze met een doos vol vuurwerk Amsterdam CS binnenliepen om 00:30 uur. BOM!!!!! Ahum….

We waren vrij vlot weer in Delft maar toen moesten we nog 30 minuten wachten op de HTM NachtBuzz die ons dan naar huis zou brengen. Toen de bus kwam stond er een mevrouw in de bus die zei dat we ieder 5 euro contant moesten betalen anders konden we niet mee. Die was blijkbaar voor zichzelf begonnen? Onze OV-Chipkaart konden we niet gebruiken in de bus zei ze. Geen pin alleen cash en anders lopen…. Overdag zeggen ze bij de HTM dat je niet mee kan als je geen OV Chipkaart hebt en s’nachts kan je alleen mee als je cash betaald. Heel apart. Daarop hebben we maar een Taxi genomen waar je tegenwoordig gelukkig wel kan pinnen en die was uiteindelijk nog goedkoper dan de bus.

Toen we thuis kwamen moest Hector nog even het vuurwerk testen, het werkt… Daarna zijn we meteen gaan slapen.

Zondag was alles in rap tempo wit aan het worden in Delft. In een slakkengang zijn we naar de Roedel boerderij in Schipluiden gefietst in een voor Nederlandse begrippen aardige sneeuwstorm.

Trûlah had het leuk gehad op de Roedel boerderij en was gelukkig ook lief geweest tegen puppy Ananas. Op de terugweg naar huis begon het al aardig wit te worden en was het op enig moment niet eens meer mogelijk om te fietsen.

Trûlah is helemaal uit haar dak gegaan en we zijn eigenlijk de hele dag buiten geweest tot het aan de eind van de middag begon te regenen. Alleen af en toe even nieuwe droge kleren aan en douchen om weer warm te worden.

Hugo, Wesley en Job gingen ook nog mee Trûlah uitlaten en dat was gezellig. Net als gisteren in Amsterdam merk je dat iedereen helemaal gaar is. De mannen hadden zelfs geen zin om te gaan sleeën bij moeder aarde.

Hector is redelijk vroeg gaan slapen en Nan stuurde nog een update van het mozaïek voor het graf van Marlies. Ze was al aan het logo van Tugba begonnen. Woensdag gaan we met Tugba en Willem eten en praten over de laatste puntjes op de i voor het ontwerp.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *